Kolmiulotteisuudesta saat käsityksen siirtämällä hiiren osoittimen kuvan päälle:

Jokaisesta kuvasta on nähtävissä myös stereopari. Katsomalla kaukaisuuteen, saat vierekkäiset kuvat yhtymään jolloin näet kuvan kolmiulotteisena:

Tilausohjeet

Jokaisen pikkukuvan alla on valikko, josta voit valita haluamasi lukumäärän kyseistä tuotetta. Valikosta näet myös hinnat.

Kun olet valmis, täytä kuvavalikoiman alapuolella olevat kentät, joissa kysytään nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi (kaikki pitää täyttää, mutta jos sinulla ei ole omaa sähköpostia, laita puh.nro).

Klikkaa sitten "lähetä"-painiketta. Jos haluat, voit tyhjentää tilauskaavakkeen "tyhjennä"-painikkeesta.

Odota, että saat sähköpostitse tilausvahvistuksen. Jos ei sitä kuulu muutaman päivän sisällä, lähetä tilauksesi uudelleen.

Jos on muita ongelmia, lähetä tästä viesti:

Tuotteet toimitetaan postiennakolla.
Postiennakkomaksua tulee päälle 4-8 € riippuen kuvien määrästä ja koosta. Toimitusaika on muutamasta päivästä muutamaan viikkoon, riippuen tilauksen suuruudesta ja materiaalitilanteestani. Jos haluat tilauksen perille nopeasti, ilmoita siitä erikseen!

Huomaa, että suuret kuvat (alk. 36x36 cm) valmistetaan 4 mm paksusta 3D-muovista, jolla syvyysefekti suurikokoisissa kuvissa on erityisen voimakas, tämä selittää suurien kuvien suhteellisesti korkeamman hinnan.