etusivu    ohjelma    esiintyjät    kuvia
artikkelit    linkit    lehdistötiedote    edelliset tapahtumat

 

Veli Martin Keitel
Kouluttaja, kirjailija, taiteilija

Opiskelin musiikkia Sibelius-Akatemiassa 80-luvun lopulla, instrumentteina piano, klassinen kitara ja laulu. Sen jälkeen aloin keskittymään enemmän tietokonegrafiikkaan, ja tietokoneanimaation alueella tuli menestystä useammassakin kansainvälisessä tapahtumassa.

90-luvun lopulla kävin läpi suuren elämänmuutoksen, joka vei minut tutkimaan Englannin peltokuvioita. Tulinkin pian tunnetuksi ilmiön asiantuntijana Suomessa. Rakensin aiheesta laajat internet sivut otsikolla Finland's Center of Circles Information - FCCI. Vuonna 2004 syntyi laaja dokumenttielokuva"Madonreikiä pellossa", joka oli tuomariston suosikki USA:n EBE award -kilpailussa v. 2005. Valmistan holografisia 3-ulotteisia kuvia geometrisista kuvioista ja muista aiheista. Teen myös laulusovituksia kuoroille ja teattereille.

Pyhä geometria ja ennen kaikkea Elämänpuun opiskelu vei minut tutkimaan muinaisia myyttejä, ennen kaikkea Välimeren ja Pohjolan alueilla. Näistä aiheista olen kirjoittanut kirjat Väinämöisen Puhuva Puu ja Puhuvan Puun Lapset. Niiden keskeinen viesti liittyy kristustietoisuuteen; miten ja miksi tämä uusi tietoisuus nousee esille juuri tässä ajassa.

Olen matkustanut useita kertoja Brittein saarilla, Egyptissä ja Kreikassa sekä luennoinut Suomen lisäksi Englannissa, Ruotsissa ja Belgiassa. Luentojen lisäksi vedän lyhytkursseja, jotka liittyvät sydäntietoisuuden aktivoimiseen ja sisäisen lapsen parantamiseen. Olen kirjoittanut kymmeniä lehtiartikkeleita, eniten Ultra-lehteen.

Veli Martin Keitel
p. 050-466 4756
martinkeitel@gmail.com

  www.martinkeitel.net


 


Esitelmä la 23.11. klo 12:30
Sydäntietoisuuden Aika
Kokemuksia ja oivalluksia sydänmatkalta

Vuosina 1996-2000 elin kriittistä aikaa elämässäni. Olin pitkiä aikoja todella syvässä masennuksessa, niiden välissä kävin välillä taianomaisen onnen tiloissa. Dualistisen vuoristoradan lähestyessä loppuaan, mäet ja mutkat käyvät entistä jyrkemmiksi...

Kesällä 1998 olin Englannissa ja minulla oli siellä eräänlainen mentor. Antoisan yhteisen matkamme loppuvaiheessa hän sanoi: Martin, sinun on opittava aukaisemaan sydämesi. Vastasin siihen tuskastuneena: Minulle tuo ei tarkoita mitään muuta kuin kirurgista toimenpidettä. Tuosta kesästä alkoi möykkyinen matka kohti sydäntietoisuutta - ja välillä ei ollut kaukana, etteikö kirurgiakin olisi tarvittu!

Seitsemän vuotta myöhemmin, kesällä 2005, johdatus vei minut Lapin matkalle, aina Norjan Kautokeinoon asti. "Paha" menneisyydestä houkutteli minua syövereihinsä mutta oivalsin että minulle annettiin tilaisuus katsoa kolikon toiselle puolelle - ja tajuta, että Hyvä ja Paha ovat itse valitsemiamme näkökulmia Yhteen Totuuteen. Valitsin tasapainon ja samantien Uusi Aika näyttäytyi minulle kaikessa ihmeellisyydessään.

Toiset seitsemän vuotta myöhemmin oltiin vuodessa 2012. Ei maailmanloppu vaan käännekohta... Sydämestä käsin katsottuna ei ole hyvää ja pahaa. Miten kauniiksi paikaksi maailma voikaan muuttua kun asetumme tuohon tilaan! Esitelmässäni kerron omasta sydäntä avaavasta tiestäni ja summaan niitä elementtejä, jotka ovat tasapainoisen elämän perustana.

On aika rauhoittua, antaa anteeksi, luottaa.
On Sydäntietoisuuden Aika.

Jos niin Valitset.