etusivu    ohjelma    esiintyjät    kuvia
artikkelit    linkit    lehdistötiedote    edelliset tapahtumat

 

Tuuli Nenonen

Hei, olen Tuuli. Olen saanut olla monessa menossa mukana. Kiitollinen siitäkin. Kutsumukseni ja sydämenpaloni on oman valopolkunsa muistaminen ja kulkeminen taiteen ja kauneuden kautta. Tärkeintä on Rakkaus. Arjen henkisyys, luonto, liike ja liikuttuminen liikuttaa minuakin. Samoin muutos ja havahtuminen tässä ja nyt -hetkeen.
Elämä on huikea matka. Elämänkoulua olen käynyt myös kouluissa. Minulla on yhteisöteatteri-koulutus Turun Tutvosta vuosilta 1994-1995. Monitaiteellisen ilmaisun koulutuksissa ja produktioissa olen ollut mukana vuodesta 1999 lähtien, Pirkkoliisa Tikan ja Marjo Hämäläisen opastuksessa, ollen yksi ARTIMISTI- ryhmäläisistä. Taiteen tekemisen kokemusta ja taidetta ihmisyyden kanavana ja kannattelijana olen myös tutkinut Tampereen Yliopistossa. Valmistuin yhteiskuntatieteiden kandidaatiksi vuonna 2011, pääaineenani sosiologia. Tällä hetkellä meneillään on kolmas vuosi perinteisen kiinalaisen lääketieteen opintoja Tampereen Neijing-koulussa.

Olin mukana perustamassa Parantavan Taiteen yhdistystä Tampereelle, jonka suojissa meillä on mm. unista, luonnosta, esi-isistä ja äideistä ammentava parantavan teatterin ryhmä, NOAIDI. Samoin sydänasianani on toissa keväänä perustamamme Ilon Liekki ry, jonka ensimmäinen tapahtuma oli Ilon Liekki Festivaali Tampereen keskustorilla 6.6.2012. Olen projektityöntekijä. Tällä hetkellä saan olla mukana tekemässä Pirkanmaan alueelle sijoitettujen lasten ja nuorten kanssa musikaalia, "Pidäthän kii". Muita rakkaita projekteja olen tehnyt ja teen nukketeatterinäyttelijänä, äänikirjanlukijana ja esiintyjänä tanssien, laulaen, maalaten..missä milloinkin.