etusivu    ohjelma    esiintyjät    kuvia
artikkelit    linkit    lehdistötiedote    edelliset tapahtumat

 

Riitta-Marja Gauffin
Kouluttaja, enkeliopas

Olen aikuiskouluttaja (KM) ja toiminut Elämän Reppu toiminimelläni vuodesta 2003 lähtien itsetuntemuksen, henkisen kehitykseen ja kasvun alueella. Toimiini kuuluvat mm. kurssit, luennot ja henkilökohtaiset konsultoinnit. Enkelin siiven kosketus-aputoiminimeeni liittyen olen tehnyt mm. Enkelin siiven kosketus - enkeliviestikortit ja opaskirjan työskentelemiseen enkelihierarkioiden edustajien kanssa.

Tällä hetkellä toimin myös Lifetime Wellness Oy:n valmentaja-tiimissä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseksi työelämässä ja myös muilla elämän osa-alueilla. Lifetime Wellnessissä toimiini kuuluvat luennoinnin ja Oivallusten kuntosalin kurssien järjestämisen ohella myös sisäisten voimavarojen-valmennus.


Yhteystiedot:
Riitta-Marja Gauffin
p. 040 5858 615
riitta-marja@elamanreppu.net
riitta-marja.gauffin@kolumbus.fi
www.elamanreppu.net
www.enkelinsiivenkosketus.net
www.lifetimewellness.fi


 


Tietoisku la 23.11. klo 10:30
Tämä Hetki - Tietoinen Läsnäolo

Tietoinen läsnäolo on tietoisuutta siitä, mitä kokonaisvaltaisesti todella olemme – henkiolentoja ja samalla ihmisiä, ihmisen kehoissa. Tietoinen läsnäolo on taitoa yhdistää nämä olemuspuolemme yhdeksi ja elää tietoista elämää sydäntietoisuudessa. Tietoinen läsnäolo on syvä sisäinen keskittymisen tila, jossa sydämen älykkyytemme ja sydämen intuitiomme ovat läsnä kaikessa ja tässä hetkessä – kaikkialla. Olemme elämän virrassa mukana tietoisena kaikista mahdollisuuksista ympärillämme. Olemme valmiita ottamaan myös ilon, innostuksen ja inspiraation virtauksen kaikkeen elämässämme.