etusivu    ohjelma    esiintyjät    kuvia
artikkelit    linkit    lehdistötiedote    edelliset tapahtumat

 


Lehdistötiedote

Julkaisuvapaa heti.

TIETOINEN SYDÄN 2013
Löydä Oma Totuutesi
www.tietoinensydan.net

23.11. Jyväskylän Aalto-Salissa


TIETOINEN SYDÄN 2013 on ajan henkeen iskevä luento- ja musiikkitapahtuma, joka on jatkoa suosituille 2012 NYT -konferensseille (Tampere, Espoo, Jyväskylä 2010-2012). Tapahtuman pääteema on sydäntietoisuus; kerromme miten opit elämään omata sydämestäsi käsin ja miten se muuttaa kokemustasi elämästä. Aiheesta puhumassa on useita asiantuntijoita ja kouluttajia, lisäksi sydämellistä tunnelmaa luodaan musiikin ja performanssin keinoin. Mukana on myös useita näytteilleasettajia esittelemässä työkaluja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen.

Tapahtuman järjestää Ilon Liekki ry. Taiteellisena johtajana ja koordinaattorina toimii taiteilija ja kirjailija Veli Martin Keitel, joka itse esiintyy tapahtumassa sekä puhujana että muusikkona. Muita esiintyjiä ovat auratransformaatiokouluttaja Berit Reaver Norjasta, laulaja-lauluntekijä Kirsi Ranto, tunnettu valmentaja Jukka Harju, maya-astrologi Päivi Kaskimäki, kouluttaja Riitta-Marja Gauffin, intiaanimuusikko Yovan Nagwetch ja hengitysterapeutti Anja Ahola.

Maailmanlaajuinen taloudellinen kriisi, ilmastonmuutos, sotilaalliset konfliktit ja monet muut haasteet pakottavat meidät arvioimaan uudestaan asemaamme yksilöinä: Miten pysymme tasapainossa, mikä on vastuumme planeetan tilasta, miten säilytämme luottamuksen tulevaisuuteen? Sydäntietoisuuden keskeinen ajatus on, että ratkaisut löytyvät yksilön sisältä. Kun otat käyttöön oman luomisvoimasi ja vapaudut uhrin asemasta, alat toteuttaa itseäsi luontaisista lahjoistasi ja intohimostasi käsin. Voit luopua ajatuksista, tunteista ja tavaroista, jotka kuormittavat itseäsi ja ympäristöäsi - löydät parhaan tavan tuottaa harmoniaa ja rakkautta ympärillesi. Uusi vallankumous lähtee yksilöstä!

Kirsi Ranto kertoo sanoin ja sävelin omasta sydänmatkastaan, mukaillen juuri julkaisemaansa kirjaa 'Ole se valo joka olet'. Veli Martinin luotsaama Galaxygroup (mukana tanssitaiteilija Tuuli Nenonen ja muusikko Kata Lindberg) vievät yleisön meditatiiviselle matkalle elävän musiikin ja Keitelin moniulotteisten maisemavalokuvien voimalla. Amerikan alkuperäiskansojen henkeä musiikissaan vahvasti tulkitseva Yovan Nagwetch esittää laulujaan yhdessä perkussionisti Rolando Camilon kanssa.

Yhteystiedot
Veli Martin Keitel, 050-466 4756, martinkeitel(at)gmail.com
Aki Reinikainen, 040-582 2649
www.tietoinensydan.net