etusivu    ohjelma    esiintyjät    kuvia
artikkelit    linkit    lehdistötiedote    edelliset tapahtumat

 

Kata Lindberg

Hei! Olen Kata Lindberg, paljasjalkainen tamperelais-muusikko ja lastentarhanopettaja. Rakkauteni musiikkiin ja taiteisiin on kuljettanut minua koko elämäni ajan, hypähdellen ihastuttavasti projektista projektiin, synnyttäen aina jotain uutta ja odottamatonta. Pääinstrumenttini on piano, jota olen opiskellut vuosia nuoruus/aikuisiällä Pirkanmaan musiikkiopistossa klassisella sekä pop-jazz-puolella.

Intohimoni, vapauteni ja iloisen leikittelyn eri instrumenttien kanssa löysin Sibelius Akatemian pianon vapaan säestyksen opinnoista 2004-2006. Siitä asti olen toiminut myös pianon vapaan säestyksen opettajana. Naiskuoro Duurista, jossa laulun lisäksi käytössä oli myös runsas teatterillinen ilmaisu, johdin vuosina 2003-2011. Kuorovuodet synnyttivät myös useita kuorosovituksia ja sävellyksiä. Erinäisissä musiikki-ja teatteriproduktioissa olen saanut olla muusikkona/kapelimestarina myös monesti mukana, mistä olen joka hetki äärettömän iloinen! Mukanaoloni parantavan teatterin NOAIDI-ryhmässä alkoi vuonna 2010 ja jatkuu edelleen.

Tampereen päivähoidossa tehty työ vuodesta -95 on ollut värikästä ja mielenkiintoista.Olen ollut pioneerina mukana perustamassa kahta musiikki-ja draamapainoitteista leikkitoimintakeskusta, joissa työkenttääni on kuulunut alle kouluikäisten lasten musiikkikasvatus, päivähoidon henkilökunnan musiikkikurssitus, sekä erinäisten musiikkiproduktioiden suunnittelu ja toteuttaminen. Sydäntäni lähellä ovat eritoten erityisryhmät (Tays:n lasten psykiatrinen, Erho), joiden kanssa minulla on ollut ilo musisoida yhdessä ja oppia elämästä koko ajan jotain uutta!