etusivu    ohjelma    esiintyjät    kuvia
artikkelit    linkit    lehdistötiedote    edelliset tapahtumat

 

Jukka Harju
Integraali ohjaaja

Jukka Harju aloitti teologian ja filosofian opinnot Helsingin yliopistossa 2003 mutta siirtyi pian yrittäjäksi valmentamaan ja luennoimaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Hän yhdistää psykologiaa, filosofiaa ja henkisiä oppeja käytännönläheisellä ja kokonaisvaltaisella tavalla.

”Joskus minulta kysytään mitä 'oppia' edustan, vastaan että integraalifilosofiaa. Olen aina ollut kiinnostunut yhtenäistävistä näkemyksistä. Uskon että myös materiaalinen maailma, politiikka ja kulttuuri kuuluvat henkisyyteen. Kun törmäsin evoluutio tietoisuuteen, tunsin miten palaset loksahtivat paikalleen. Ajaton läsnäolo ja jatkuva kasvaminen ovat yhtä.”

www.jukkaharju.com

”Jukka Harju on mukaansatempaava, innovatiivinen ja ravisteleva puhuja.
Hän auttaa meitä kyseenalaistamaan vanhoja tottumuksia ja
itsestäänselvyyksiä. Sitä me tarvitsemme! ”
- Laura Räty, Apulaiskaupunginjohtaja, Helsingin Kaupunki

Workshop 23.11. klo 17:00
Varjot eheytymisen tiellä

Meillä kaikilla on enemmän tai vähemmän alitajuisia, tiedostamattomia esteitä sydäntietoisuudelle. Nämä, niin sanotut varjot, ovat asioita joita emme tunne itsessämme olevan ja siksi niiden eheyttäminen voi olla erityisen hankalaa. Ensiksikin tarvitaan tunnistaminen, varjosta tietoiseksi tuleminen, mutta se on vasta ensimmäinen askel. Tämän jälkeen konkreettisesti otamme varjoenergian uudelleen osaksi itseämme, eheytämme energiaamme ja hyväksymme näin enemmän sitä kaikkea mitä olemme.

Nämä varjot ovat syntyneet jo lapsesta asti, ne voivat painaa meitä tai ne voivat aktivoitua kiukkuna, masennuksena, psykosomaattisina oireina tai ne ovat täysin näkymättömiä tai ilmetä unissa. Tie kokonaiseen eheytymiseen vaatii myös kielteisten asioiden hyväksymisen ja niiden integroimisen osaksi omaa autenttista sydäntietoisuudessa elävää minää.