etusivu    ohjelma    esiintyjät    kuvia
artikkelit    linkit    lehdistötiedote    edelliset tapahtumat

 

Berit Reaver
AuraTransformaatio-kouluttaja, Norja

Euroopan Aura Mediator Kurssit™ johtajana Berit on kouluttanut Aura-mediaattoreita ja ohjaajia, pitänyt kursseja, luentoja ja ottanut vastaan yksityisasiakkaita. Hän matkustaa ahkerasti ja on kokenut konferenssiesiintyjä. Häntä on haastateltu TV:lle, radiolle ja lehtiin monissa eri maissa.

Beritillä on vahva pyrkimys lisätä tietoisuutta ja ymmärrystä Uuden Ajan energioista ja niiden vaikutuksista sekä niistä lukemattomista henkilökohtaisista mahdollisuuksista, joita nämä energiat tuovat ihmisten elämään joka puolella maailmaa.

AuraTransformaatio ja Aura Mediator kurssit tulevat koko ajan paremmin tunnetuiksi Skandinavian lisäksi myös muualla maailmassa. Yhä useammat ihmiset kokevat ja työskentelevät niiden Uuden Ajan energioiden ja taajuuksien kanssa, joita Indigo- ja Kristallilapset ovat kantaneet sydämessään, aurarakenteessaan ja fyysisissä kehoissaan 1980-luvun puolestavälistä lähtien. Berit Reaver on omistanut suurimman osan ajastaan vuodesta 2000 alkaen tälle alueelle, yhteistyökumppeinaan ihmisiä useissa maissa, mm. AuraTransformaation™ perustaja Anni Sennov.


 


Esitelmä la 23.11. klo 12:30
AuraTransformaatio ja uusi chakra-järjestelmä

Tänään "Uuden Ajan Energiana" tunnettu energia on asettumassa maapallolle. Se auttaa planeettaa ja sen väestöä luomaan ympäristön, joka on tasapainoinen rakkaus-älykkyys-akselilla. Tämä paradigman muutos tuo tietenkin mukanaan uusia elämänarvoja ja elämäntapoja kaikille maailman ihmisille.

Luennossani kerron, kuinka kehon 7 päächakran tehtävät ovat muuttuneet alkaen 80-luvun puolestavälistä tähän päivään asti ja tästä eteenpäin. Kristalli- ja indigoenergiat värähtelevät korkeammalla taajuudella kuin mihin olemme tottuneet ja lapset syntyvät varustautuneena korkeavärähteisemmällä auralla ja keholla. Heillä 7 chakraa on supistunut ensin kolmeen, sitten yhteen ja lopulta nollaan. Tämän vuoksi he reagoivat ympäristöönä eri tavoin kuin aikaisemmat sukupolvet.

Kun laajennumme AuraTransformaation kautta ja kristallisoimme itsemme läpikotaisin, voimme astua uuteen energiaan helpommin, herkemmin ja tietoisemmin. Asetumme vahvemmin lastemme ja tulevien sukupolvien maailmaan.

Kristallilapsilla kaikki seitsemän chakran yksittäiset ominaisuudet ovat keskittyneet kokonaisvaltaisesti yhteen erittäin vahvaan sydänchakraan.Siksi he vaativat tiukasti totuutta ja ovat ja suoraviivaisia olemuksessaan. He ovat jatkuvassa yhteydessä intuitioonsa samoin kuin todelliseen sisäiseen itseensä, lisäksi heillä hyvin vahva fyysinen läsnäolo ja voima.

Tämä evoluutio asettaa tiettyjä haasteita nykyajan yhteiskunnalle ja jokaiselle meistä. Miten meidän pitää muuttaa asennoitumistamme itseemme ja toisiimme? Viimeinen maailmansota tapahtui jokaisessa ihmisessä - se oli siirtymistä yhdestä paradigmasta toiseen.

Taustaa: Balance on all levels with the Indigo and Crystal energies, Anni Sennov (Tasapaino kaikilla tasoilla Indigo- ja Kristallienergioiden avulla, tilattavissa: www.amazon.co.uk)