etusivu    ohjelma    esiintyjät    kuvia
artikkelit    linkit    edelliset tapahtumat

 

Tietoisuuden avautuminen
Päivi Kaskimäki

Meillä suomalaisilla on vahva rooli uuteen aikaan siirtymiseen liittyvissä tapahtumissa. Sanonta ”valo tulee pohjolasta” viittaa entistä selkeämmin erityisesti meihin suomalaisiin. Suomalaisissa on tietoisuutta ja jo syntymäoikeutena saatua sielun älykkyyttä. Jossakin historian ja nuoren kulttuurimme sokkeloissa taisimme kadottaa uskon itseemme ja muinaiseen viisauteemme. Nyt on aika löytää itseluottamus ja ylpeys, todellinen itsentuntemus.

Maapallo liukui fotonivyöhykkeelle jääden sen sisään vuonna 2012 kokonaan. Fotoni = valo. Sen vaikutukset näkyvät meissä jo nyt fyysisinä ja psyykkisinä muutoksina. Tunnekeho aktivoituu valon vaikutuksesta ja pyrkii puhdistumaan. Tämä näkyy irtiottoina ihmissuhteissa ja työssä. Tietoisuus aukeaa ja vanha ei enää tyydytä tai yksin riitä, sielu kaipaa aitoa ravintoa. Valo aktivoi selvätietoisuutta, telepaattisuutta ja aistillisia taitoja, näköä, kuuloa ja tuntoa.

Materia on muuntumassa ja saamassa uudenlaisen, keventyneen olomuodon. Koemme tämän myös fyysisissä kehoissamme solumuistin herätessä ja DNA:n aktivoituessa. Fyysinen olemuksemme on ottamassa uudenlaisen muodon, keventyneen ja herkistyneen.

Tietoisuuden herätessä, alamme nähdä kuinka asiat todella ovat ja emme enää voi tinkiä omista arvoistamme. Todellinen vapaus kutsuu irrottautumaan rahaan ja manipulointiin perustuvista vanhoista rakenteista, moraalisäännöistä ja menneistä asenteista. Alkuperäiset ihmisyyden asetukset ovat palautumassa ja tällä kertaa voimassa jota emme ole tällä planeetalla ennen voineet ilmentää.

Tämä kaikki voi tuntua pelottavalta, mutta helpotusta tuo tietoisuus siitä, että olemme todella tärkeän, omaan voimaan vihkiytymisen äärellä. Vapaa, tietoinen, uudenajan ihmisyys näyttäytyy sitä selkeämmin, mitä tinkimättömämmin työskentelemme henkisen ja maallisen ihmisyyden haasteissa, itseä kuunnellen ja itselle uskollisena pysyen.

 www.paivikaskimaki.com
 paivikaskimaki@gmail.com
 +358-(0)45-140 9766