etusivu   ohjelma   esiintyjät    kuvia
artikkelit    linkit    edelliset tapahtumatOle se Valo joka Olet

Kutsun uuteen elämään astumista puhdistumisprosessiksi. Se nostaa esiin paljon vanhoja, ehkä käsittelemättömiäkin asioita, joita alkaa nousta tietoisuuteen käsiteltäväksi pois. Usein on niin, että puhdistuminen alkaa jonkun suuren muutoksen myötä. Tulee avioero, meidät irtisanotaan töistä, menetämme jonkun rakkaan läheisen tai sairastumme. Kutsun näitä muutoksia valepukuisiksi Enkeleiksi. Ne tulevat ensin shokkina, mutta jälkikäteen saatamme pystyä näkemään ne siunauksina: vain niiden kautta sielumme on voinut kasvaa, olemme päässeet lähemmäksi sitä jumalallista Itseä, joka todellisuudessa olemme.

Yleismaailmallisesti elämme suuria henkisten muutosten aikoja. Olet saattanut kuulla Uuden Ajan energioista ja maagisesta vuodesta 2012, joka on lähestymässä meitä kovaa kyytiä. Se näkyy kaikkialla ympärillämme. Perusarki ympärillämme tuntuu vain kiihtyvän, ihmiset voivat yhä huonommin ja luonnonkatastrofit yltyvät kaikkialla maailmassa. Ne laittavat ihmisen miettimään mistä elämässä on kyse, hakeutumaan henkisten arvojen pariin. Maya-kalenterin mukaan vuosi 2012 on päätepiste 26.000 vuotta vanhalle ajanjaksolle, joka huipentuu 21.12.2012. Nämä ovat voimallisia aikoja meille kaikille maapallon asukkaille, kun meille avautuu ennennäkemätön mahdollisuus kohottaa tietoisuutemme 3D-tasolta 5D-tasolle.

Mitä neljänteen ulottuvuuteen siirtyminen sitten tarkoittaa?

Kun avarrat tietoisuuttasi neljännen ulottuvuuden tasolle, sydänchakrasi avautuu. Avoimin sydämin et voi satuttaa muita elämänmuotoja, koska tiedät vahingoittavasi itseäsi, jos teet niin. Etsit rauhaa, sillä näkökulmasi on silloin maailmoja syleilevä ja kosminen.

Mitä viidennessä ulottuvuudessa eläminen merkitsee?

Siihen kuuluu sen oivaltaminen, että olet osa Ykseyttä, ja silloin kohtelet muita niin kuin toivoisit heidän kohtelevan sinua.

Mitä ylösnouseminen tarkoittaa?

Kun siirryt korkeampaan värähtelytaajuuteen, tuot enemmän sielusi valoa elämääsi. Saatat kantaa niin paljon jumalallista energiaa mukanasi, ettei sinulla ole enää fyysistä kehoa, joten silloin voit valita, että siirryt tuonpuoleiseen.

Lähde: Diana Cooper ja Kustannus Oy Taivaankaari

  

 


Elämme siis aikaa, jolloin meillä on todella huikeat mahdollisuudet alkaa elää aivan uudenlaista elämää - ei vain yksilönä, vaan nimenomaan koko luomakuntana, yhdessä. Kun alamme puhdistaa itseämme, tulla tietoiseksi todellisesta Itsestämme, kuunnella itseämme, Valo meissä kasvaa. Kun säteilemme Valoa ympärillemme ja värähtelemme korkeammilla taajuuksilla, nostamme väistämättä myös ympäristömme värähtelyjä. Jos taas säteilemme ympärillemme negatiivista energiaa, niin madallamme sitä. Siksi on hyvä keskittyä luomaan levottomuuden sijaan rauhaa ensin omaan elämäänsä ja sitä myöten koko maapallolle.

Kaikki on Energiaa. Kaikki on yhteydessä kaikkeen. Ei ole "minää" tai "sinää", on "Yksi."

Kirsi Ranto
Koko teksti luettavissa osoitteessa:
http://hoivadeepthi.blogspot.com/p/valon-siivin.html