etusivu    ohjelma    esiintyjät    kuvia
artikkelit    linkit    edelliset tapahtumat

 


Tietoinen sydän on muutakin kuin tapahtuma
Veli Martin Keitel

Neljän 2012 NYT -tapahtuman myötä meille on kertynyt jo melkoinen verkosto Uuden Ajan sydäntietoisuuden hengessä työskenteleviä tahoja. Nämä on listattu tietoinensydan.net -sivuston linkit-osastolle.

Tarkoitus on vakiinnuttaa Tietoisesta Sydämestä samassa hengessä toimivien yksilöiden, yhdistysten ja yritysten yhteinen forum, jonka kautta nämä linkittyvät toisiinsa ja tarjoavat yleisölleen yhteisen, selkeän kanavan jakaa tietoa, palveluita, tuotteita, artikkeleita - ja ennenkaikkea tukea ihmisiä ja yhteiskuntaa matkallaan kohti sydäntietoisuutta.

Otamme käyttöön yhteisen tunnuksen/logon (vielä avoin), jonka kaikki yksittäiset osallistujat voivat liittää sivuilleen. Tuota tunnusta klikkaamalla ihmiset pääsevät Tietoisen Sydämen keskussivustolle, josta he löytävät helposti muita samantyyppisiä toimijoita ja heidän kotisivujaan.

Kerran (ehkä kaksikin) vuodessa järjestettävä Tietoinen Sydän -tapahtuma on siten näiden toimijoiden yhteinen kohtaamis- ja jakamistilaisuus, joka tarjoaa yleisölle oivan mahdollisuuden tutustua kokonaisvaltaista hyvinvointia ja elämänhallintaa edistävään tietoon, tuotteisiin ja palveluihin. Osana tapahtumia on aina musiikki ja muu esittävä taide.

Tietoinen Sydän ei ole tietenkään bisnesverkosto eikä ensisijainen tarkoitus ole myyminen vaan

* Jakaminen ja tiedottaminen
* Toistemme tukeminen
* Voimaantuminen ja parantuminen
* Yhteyksien luominen ja kohtaaminen

Toimiessasi sydämestä käsin ja levittämällä omaa osaamistasi hyvällä mielellä, luomisen ja tekemisen ilosta, saat vastineeksi sitä mitä itse tarvitset - tuleepa se sitten rahan tai muun runsauden muodossa. Niinpä emme ole luomassa messuilua, jossa pääpaino on myymisellä ja ostamisella. Toisaalta emme myöskään estä rahan kiertämistä tai yritä tukea henkisissä piireissä tyypillistä niukkuuden ilmapiiriä. Raha on energiaa, joka vapaasti virratessaan tukee hyvien asioiden leviämistä ja kasvamista - ja lopulta myös rahaa itsekkäästi käyttävien tahojen heikkenemistä.

Kuuntele Sydäntäsi ja tunnustele, olisitko sinä halukas liittymään joukkoomme!

 


 

TIE-TOINEN SYDÄN eli SYDÄN: TOINEN-TIE
- Johdatusta numeroissa

Haluaisin jakaa hauskan numeroihin liittyvän synkronistisuuden, jonka hiljattain huomasin. Kun päätimme antaa tapahtuman nimeksi Tietoinen Sydän, luonnostelin välittömästi logon, jossa yhdistyvät sydän, numero 2 ja tie. Näin siksi, että Tietoinen Sydän on myös Sydän: Toinen Tie. Huomasin heti, että samalla logoon tulee myös numero 3, vaaka-asennossa. Niinpä logossa ilmenee vaihtoehtoisuus kakkosen polaarisuuden (dualistisuus) ja kolmosen tasapainon (kolminaisuus) välillä.

Logo yhdistyy numeroihin 013 muodostaen vuosiluvun 2013. Tässä ovat mukana kaikki numerot nollasta kolmoseen. Edellinen vuosiluku, jossa on ollut neljä peräkkäistä numeroa oli 1432 ja seuraava on 2031. Numeroiden summa 0+1+2+3=6, samoin 2 x 3 = 6. Nyt on siis numerologisesti kuutosvuosi. Kuutonen on harmonian ja symmetrian numero, ennen kaikkea maallisella tasolla. Olemmehan nyt tuomassa harmoniaa Maan päälle!

Mielenkiintoisesti samat numerot ovat käytössä päivämäärässä 23.11. - ja vieläpä tuossa numerossa 23 ovat juuri samat 2 ja 3 jotka sydänlogossa.

23.11. on myös hyvin lähellä päiväystä 11.11. (Monet muistavat päivämäärän 11.11.11 jolloin mm. valmistauduttiin 2012 NYT -tapahtumaan Jyväskylässä), sillä niin klo ajoissa kuin kuukausissa 23 on "seuraava 11" (11+12=23).

Päivitys: Vain muutama päivä yllä olevan kirjoitettuani, 1.11. lähetin tapahtumaa koskevan tärkeän viestin yhteistyökumppaneille Jyväskylässä (Juuri nyt katseeni siirtyi kelloon ja se on 23:44 eli 11:44). Saman päivän iltana huomasin, että lähetetyssä viestissä lukee: 11:11 AM (12 hours ago)

Tuon viestin lähetin siis 1.11. klo 11:11 - ja vielä lisäksi edellisenä yönäkin katseeni siirtyi kelloon kun se näytti 1.11. 01:11

No kidding!