etusivu    ohjelma    esiintyjät    kuvia
artikkelit    linkit    lehdistötiedote    edelliset tapahtumat

 

Anja Ahola
Rebirthing-hengitysterapeutti

Oma tieni Rebirthing-hengitysterapeutiksi
Muutamia vuosia sitten minusta tuntui kuin hengitykseni olisi jäänyt jumiin kurkkuuni, enkä saanut kunnolla happea. Samoihin aikoihin tapasin Tampereella ensimmäisessä 2012-Nyt tapaamisessa englantilaisen rebirthing-terapeutti Suzanna Vineyn, joka puhui rehellisyyden tärkeydestä ja oman totuuden kuuntelemisesta. Nuo vanhat viisaudet
kolahtivat lujaa tuona päivänä, ja ennen kuin olimme ottaneet yhtäkään Rebirthing-hengitystä, tiesin, että tässä on mun juttuni. Oman viisaan ja parantavan hengitykseni avulla aloin muuttaa ennen kaikkea suhdettani itseeni, ja ilma kävi helpommaksi hengittää.

Merkittävät kokemukseni hengityksen parissa saivat minut haluamaan opiskella sitä syvemmin. Reilun parin vuoden opintoni opettajieni Doug Sawyerin ja Brigitte Martin-Powellin johdolla AIR-instituutissa Englannissa ovat piirua vaille valmiit. Ilolla olen mukana Rebirthing-hengityksen uudessa aallossa, tuomassa tekniikka tunnetuksi laajemmin kotimaassani.

Olen myös dokumentaristi. Olen tehnyt dokumenttielokuvan Veljeni Buddhalaismunkki, joka kertoo omasta veljestäni Santerista. Elokuvan voi katsoa netissä:

Korkelaatuinen versio
Youtubessa

anja.irina.ahola@gmail.com

Esitelmä klo 17:45
Hengitä ja voimaannu

Rebirthing-hengityksen kehittäjä on amerikkalainen Leonard Orr, jonka 70-luvulla kehittämä tekniikka tuli nopeasti suosituksi itsensäkehittämisterapiaksi Lännessä.

Rebirthing-hengitys on yksinkertainen mutta voimallinen tapa tuoda esiin syvälle itseemme varastoituneita tuntemuksia ja uskomuksia, jotka vaikuttavat - usein tiedostamattomasti - meihin ja suhteeseemme elämään yleensä. Tietoisen hengittämisen avulla voimme parantaa itseämme ja selvittää aiemmin käsittelemättä jätettyjä asioitamme. Tämä vapauttaa energiaa tuoden lisää elinvoimaa ja iloa elämäämme.