etusivu
   ohjelma   luennoitsijat   linkit   LIPUT    videotilaus


matka Maltalle     artikkelit   mediatiedote    Edelliset tapahtumatTuuli Nenonen

Hei, olen Tuuli. Olen saanut olla monessa menossa mukana. Kiitollinen siitäkin. Kutsumukseni ja sydämenpaloni on parantuminen ja parantaminen taiteen kautta. Tärkeintä on rakkaus. Henkisyys ja ihmisyys, luonto, liike ja liikuttuminen, spiraalit, karhu, susi, muutos, muistaminen ja havahtuminen tässä ja nyt -hetkeen, herättelee minua nytkin erityisesti.

Minusta elämä on huikea matka. Elämänkoulua olen käynyt myös kouluissa. Minulla on yhteisöteatteri-koulutus Turun Tutvosta vuosilta 1994-1995. Monitaiteellisen ilmaisun koulutuksissa ja produktioissa olen ollut mukana vuodesta 1999 lähtien Pirkkoliisa Tikan ja Marjo Hämäläisen opastuksessa, ja näin olen yksi ARTIMISTI- ryhmäläisistä.

Vajaat kaksi vuotta sitten olin mukana perustamassa Parantavan Taiteen yhdistystä Tampereella, jonka suojissa meillä on mm. unista, luonnosta, esi-isistä ja äideistä ammentava parantavan teatterin ryhmä, NOAIDIT. Teemme parhaillaan esitystä, jonka viemme myös Espanjan Tianiin ensi kesänä Parantavan Teatterin Festivaaleille. Olen orastava maisteri. Kirjoitettavana on kandityö ja gradu Tampereen yliopiston sosiaalitieteiden laitokselle tämän kevään aikana. Gradun työnimi on " Tarinoita Alkumereltä", ja kyse on taiteesta ihmisyyden kanavana ja kannattelijana. Rakkaimmat työni olen saanut tehdä nukketeatterinäyttelijänä, äänikirjanlukijana ja esiintyjänä tanssien, laulaen, maalaten..missä milloinkin.

Tuuli mukana konserteissa la 12.11. klo 18 ja su klo 17:30

 

 
 tuuli.nenonen(at)gmail.com