etusivu
   ohjelma   luennoitsijat   linkit   LIPUT    videotilaus


matka Maltalle     artikkelit   mediatiedote    Edelliset tapahtumatSuzanna Viney , Iso-Britannia

Olen saanut koulutuksen Leonard Orrilta, Rebirthing-syvähengitystekniikan kehittäjältä. Työskentelen sekä yksityisasiakkaiden että ryhmien kanssa. Tarjoan rebirthing- ja elementtihoidon työpajoja. Yhdistän hengitykseen musiikkia työskennellen yhdessä ammattimuusikoiden kanssa. Suomessa teen yhteistyötä Veli Martin Keitelin kanssa.

Minulla on syvällinen shamanistinen tausta, olen työskennellyt meksikolaisten ja afrikkalaisten medicine-opettajien kanssa. Olen saanut koulutuksen perhekonstellaatio-työhön ja minulla on peruskoulutus Shiatsussa, konsultoinnissa ja 3 vuoden opinnot Psyykkisten tutkimusten opistossa Lontoossa. Olen lääkäriperheestä ja irlantilaisen eläinparantajan jälkeläinen. Olen myös taiteilija ja minulla on Latinalais-amerikkalaisen kulttuurin ja visuaalisen antropologian tutkinnot.

Elementit
Vanhempieni ansiosta kehitin yhteyden elementteihin (maa, vesi, ilma, tuli) lapsuudesta asti. Asuin pyhän lähteen ja metsän äärellä ja kotonani oli aina avotuli.
14-vuotiaana jätin lähteen ja tulen. Yhteyteni elementteihin hävisi, mikä aiheutti vakavia seurauksia sielulleni. 23-vuotiaana päädyin Intiaan ja Meksikoon, jossa vihkiydyin uudestaan elementteihin.

Eletteyäni 3 vuotta lähes villinä, palasin Englantiin vastaanottamaan toisen vihkimyksen elementteihin. Minua ohjattiin kylpemään joka aamu kylmässä vedessä vahvistaakseni hengen ja tahdon yhdistymistä. 5 vuotta myöhemmin löysin ilma-elementin viisauden: Tietoisen jatkuvan hengityksen avulla, perhekonstellaation tukemana, aloin parantaa emotionaalisia haavojani, esivanhempieni kaikuja.

Koin rebirthing-hengityksen ensimmäisen kerran v. 2005. Kaksi vuotta myöhemmin olin suorittanut ensimmäiset kymmenen sessiota Amoda Ma Jeevanin kanssa. En voinut uskoa, kuinka oli mahdollista päästä käsiksi alitajunnan varjoihin tällä tavalla. Omissa shamanistisissa kokemuksissani lääkekasvit olivat vieneet minut tällaisiin syvyyksiin, mutta kun tajusin että saman voi tavoittaa pelkästään hengittämällä, olin todella iloinen. Rakastan kehon pyhää älykkyyttä, hengitys todella synensi kunnioitustani sen uskomatonta luontoa kohtaan.

 

 

  
  www.thebreathknows.com

  www.sielunpuu.net
Avautuminen Elämän lääkkeille

Luennossani käsittelen kehotietoisuutta; kuinka tärkeää on ymmärtää fyysisen, emotionaalisen, mentaalisen ja henkisen terveyden väliset yhteydet. Kerron rebirthing-hengityksestä kehon tukosten vapauttajana. Lisäksi paneudun perheen ja esi-isien merkitykseen oman eheytemme osatekijänä. Luennon aikana teemme joitakin harjoituksia, joten saat joitakin yksinkertaisia käytännön työkaluja oman tasapainosi vahvistamiseen.

"Avautuminen Elämän lääkkeille" tarkoittaa elämässämme tarjolla olevien yksinkertaisten parantavien elementtien tunnistamista ja vastaanottamista. Hyvinvointimme on paljolti kiinni kehon luonnollista energiavirtausta rajoittavien tukkeutumien poistamisesta ja tätä kautta avautumisesta sille rakastavalle, luonnolliselle energialla, jota Äiti Maa meille tarjoaa.

Luento su 13.11 klo 11.30 - 13.00, tulkkina Veli Martin Keitel

Suzannan ja Velin workshopit Jyväskylässä ja Siilinjärvellä heti 2012 NYT konferenssin jälkeen

Musiikkihengitys: Rebirthing sessio yhdistettynä elävään musiikkiin
Tiistaina 15.11. klo 18-22, Ruusu-Risti temppeli, Aittokalliontie 3, 45 €
* Vain pari paikkaa jäljellä, varaa omasi nopeasti

Musiikkihengitys, Siilinjärvi
Keskiviikkona 16.11. klo 18-22, Ruusu-Risti sali, Asematie 12, 45 €

Voit tiedustella myös yksityisvastaanottoja (Jyväskylä 13.-15.11).

Lisäksi tilaisuudet Oulussa ja Raahessa 18.-22.11.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: www.sielunpuu.net, martinkeitel@gmail.com