etusivu
   ohjelma   luennoitsijat   linkit   LIPUT    videotilaus


matka Maltalle     artikkelit   mediatiedote    Edelliset tapahtumatPekka Tamminen

Tietoisuuden avaaminen ufokontakteille

Olen saanut historioitsijan koulutuksen Tampereen yliopistossa, jossa opiskelin sivuaineena journalismia. Viime aikoina olen toiminut vapaana toimittajana sekä vapaana luennoitsijana. Tärkeimmäksi opintiekseni koen kuitenkin elämän henkiset opinnot, jotka löysin nuoruudessani. Näiden opintojen ydinkysymykseksi nousee, miksi ihmisen mainen matka ylipäänsä on olemassa Henkisen tiedon mukaan ihminen on ytimeltään henkinen olento, joka kuuluu henkiseen maailmaan. Jotakin merkityksellistä kuitenkin tapahtuu, kun ihminen tuo henkisen alas fyysiseen maailmaan. Tämä tapahtuu tietoisten käsitteiden ja ajatusten kautta, jossa kuin valaisemme oman tietoisuutemme. Maan elämä muodostuukin ehdottoman tärkeäksi. Ihmisessä oleva henkinen kun voi löytää maallisen maailman vain läpäisemällä ihmisen persoonan ja muuttamalla yksilön tietoisuuden.

Maailmassa elää tänään voimakas tietoisuuden muuttumisen henki. Ihminen ei enää nykyisessä kehitysvaiheessaan tyydy elämään näennäisesti yksin maailmankaikkeudessa. Siksi yhä useammat ihmiset tulevat tietoisiksi "valvojista". Nämä valvojat ovat aina olleet Maaplaneetalla ja ihmisen lähellä. Ihmisen omien henkisten oppaiden ja auttajien lisäksi nämä valvojat suorittavat ihmisen näkymättömissä monia ihmiseen ja maaplaneettaan liittyviä tehtäviä. Ihmisen aisteille nämä valvojat näkyvät tänään erilaisina ufoilmiöinä, joita tavataan kiihtyvässä määrin ympäri maailmaa. Tarkoitus onkin, että valvojat paljastavat Maan ihmiselle vähitellen itsensä. Ihmisen tulevaisuus onkin luoda näkyvä kontakti muihin eläviin olentoihin universumissamme. Tämän kontaktin rakentuminen on hyvässä vauhdissa ja jo nyt moni ihminen on tietoinen tosiasiasta, että emme elä planeetallamme yksin. Tästä kertoo lisää luentoni "Tietoisuuden avautuminen ufokohtaamiseen", jonka ytimenä on ihmisen henkinen evoluutio.

On sanottu, että fyysinen elämä on harhaa. Tämä pitää siten paikkansa, että henkisistä asioista tiedoton elämä pitää korkeimman itsemme piilossa. Tämä osa ihmistä on kuitenkin todellisin osa ihmistä. Ihmisen mysteeri onkin ratkaista oman persoonan ja hengen liitto. Meissä jokaisessa on henkinen minä, joka etsii fyysisessä maailmassa esiintuloaan, kunnes tietoisuutemme tähän on valmis. Kun se tapahtuu, ihmiselle aukeaa myös ufojen takana olevien olentojen todellisuus.

Ihminen ratkaisee elämän mysteerin omalla ajallaan. Tiemme käy lukuisten inkarnaatioiden ja karman kantapään kautta. Olemme jokainen tietyssä kohdassa sielumme matkaa ja kerromme aina oman totuutemme. Ikuinen olemassaolo ja Henki ihmisessä odottaa sitä, että persoona havaitsee sen ja alkaa synkronoitua hengen tahtoon. Kun tietoisuus on läpäissyt persoonan, maisia elämiä ei enää tarvita ja ihminen astuu lopullisesti hengen maailmaan, alkuperäiseen kotiinsa.

Luento la 12.11. klo 14.30-15.30

 

  
pekkatamminen.blogspot.com