etusivu
   ohjelma   luennoitsijat   linkit   LIPUT    videotilaus


matka Maltalle     artikkelit   mediatiedote    Edelliset tapahtumat

Matka on täynnä. Kiitos kaikille ilmoittautuneille!

Lataa koko ohjelma pdf-muodossa tästä!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 Maltan temppelit
  Nukkuva jumalatar Sofia
     Temppeliritareiden tarunhohtoinen historia
       Excaliburin paluu
         yhdistyminen galaktiseen viisauteen
           Meri, luonto, musiikkia, kanavointia, intuition aktivoitumista...

Tulkkaus suomeksi kaikilla retkillä

Lataa koko ohjelma pdf-muodossa tästä!

HUOM: Ilmoittautuminen 2.11. mennessä!

Matkan hinta

Kahden hengen huoneessa 1485€, Yhden hengen huoneessa 1685€
Sisältäen aamiaiset. Huoneissa ilmastointi ja lämmitys.

Matkan hintaan sisältyy reittilennot Luthansalla turistiluokassa (vaihtolento Frankfurtista), lentokenttäkuljetukset yksityisbussilla Maltalla, majoituksen viiden tähden Radisson Blu Resort St. Julian’s hotellissa aamiaisineen.

Hintaan sisältyy Francis Xavier Aloision opastukset retkillämme, 4 koko päivä retkeä ja pääsymaksut eri kohteisiin – sisäänpääsymaksut retkillä myös kohteisiin, jotka ovat auki vain sopimuksella. 3:n ruokalajin lounas Gozon saaren retkellämme, lauttamatkat Gozon saarelle ja paikallisen yhteistyökumppanimme palvelut (24h.).

Ennakkomaksut:

Ennakkomaksu 550€ (lennoista, ohjelma- ja majoituspalveluista) maksetaan viimeistään 15.11.-11 mennessä. Loppuerä lennoista, majoituksesta ja ohjelmasta tulee maksettavaksi tammikuun 2012 aikana.

Sitovat ilmoittautumiset 2.11.-11 mennessä:

Sonja Kaunismäki
Puh. 045-1292 978
sonjasoi@hotmail.com


Lämpimästi tervetuloa mukaamme!


Francis Xavier järjestää opastettuja temppelikierroksia Maltan saarilla ja hänestä sekä hänen työstään voit lukea lisää sivuilta www.maltatempletours.com

Megaliittiset Maltan temppelit kuvataan feminiisenä ja jumalattaren palvontaan liittyvinä paikkoina. Tähän Sofian, jumalattaren energiaan pääsemme tutustumaan kukin henkilökohtaisesti. Franciksella on monia mielenkiintoisia ja yllättäviä näkemyksiä siitä, mitä muuta tarkoitusta varten nämä temppelit on alunperin rakennettu. Pienellä maa-alueella on enemmän esihistoriallisia rakennelmia kuin koko Euroopassa yhteensä.

Franciksen näkemys on, että nykyisen Maltan alue on ollut Atlantiksen energiakeskus, voimala. Sieltä on ollut suora yhteys galaktiseen keskukseen. Energia on virrannut tätä yhteyttä pitkin näkyvänä, voimakkaana valovirtana galaksista Maahan. Kirjassaan Island of Dream hän kertoo seikkaperäisesti siitä kuinka Maltan temppelit ovat toimineet tässä energian keräämisessä.

Olemme siirtymässä tärkeän syklin taitteeseen vuoden 2012 aikana. Millaisia havaintoja me voimmekaan tehdä temppelivierailujen aikana, nyt kun tähti- ja planeettakonstellaatiot ovat jälleen asettumassa merkittäviin asemiinsa! Pääsemme kenties kokemaan temppelien merkityksen aivan uudenlaisesta näkökulmasta käsin.

Francisin kirjaa ISLANDS OF DREAM saatavana osoitteessa booklocker.com/books/5222.html

Maltalla voimme yhdistyä muinaisen Atlantiksen ja Lemurian energioihin, samalla aktivoiden alkuperäisen tähtikodin muistin. Olemme yhdistämässä niin feminiinistä kuin maskuliinista energiaamme. Kosminen muistimme on heräämässä, samalla kun tähtigenetiikkamme on dna-virittäytymisen kautta aktivoitumassa.

Matkan aikana on mahdollisuus tutustua nähtävyyksiin myös oman intuition opastamana. Saarilla on paljon nähtävää ja temppeliritarien historia ja palatsi kiinnostaa monia varmasti myös.