etusivu
   ohjelma   luennoitsijat   linkit   LIPUT    videotilaus


matka Maltalle     artikkelit   mediatiedote    Edelliset tapahtumatKirsi Ranto

Kirsi Ranto (s.1978) on laulaja-lauluntekijä-tangokuningatar Jalasjärveltä. Hän on opiskellut klassista ja kevyttä musiikkia v.1987 lähtien instrumentteinaan piano ja viulu, ja myöhemmin laulu. Kirsi on tiennyt kuusivuotiaasta saakka olevansa laulaja. Hän aloitti laulajanuransa tanssiorkesterin solistina ja kosketinsoittajana v.1994, kunnes hänestä kruunattiin tangokuningatar v.1998. Vuosien varrella Kirsi on laajentanut repertoaariaan tangosta ja iskelmästä pop-rockiin.

Kirsi ajautui v.2004 työuupumukseen ja avioeroon, jotka käynnistivät syvän henkisen puhdistautumisen, ja avautumisen Enkeleiden ohjaukselle. Hän on säveltänyt ja sanoittanut Enkeleiden ohjauksessa kaksi sielukasta, voimallista albumia ("Kotimatka" 2007 ja "Läikytät mua" 2010), ja pitää tänä päivänä sydäntä avaavia enkelikonsertteja ympäri Suomea.

Kirsi on kouluttautunut enkelienergiahoitajaksi Annea Saarenpään ja Kirsi Grenin opissa, ja reikihoitajaksi Kari Pauluksen johdolla. Vuonna 2008 Kirsi kohtasi Äiti Amman, henkisen opettajansa, ja on viettänyt siitä lähtien säännöllisesti aikaa Intiassa. Musiikinteon lisäksi Kirsi pitää enkelimeditaatioiltoja, Amma-satsangeja sekä kirjoittaa henkistä Deepthi-blogia.

Kirsi mukana konserteissa la 12.11. klo 18 ja su klo 17:30

 
   www.kirsiranto.fi
hoivadeepthi.blogspot.com