etusivu
   ohjelma   luennoitsijat   linkit   LIPUT    videotilaus


matka Maltalle     artikkelit   mediatiedote    Edelliset tapahtumatBerit Reaver , Norja

Kristallilapset ja indigoaikuiset

Aivan viime aikoina Maa-planeetalla on auennut uudenlainen energia, jota ei aikaisemmin ole ollut saatavilla. Tätä uutta energia on alettu kutsua "Uuden Ajan Energiaksi". Se on dynaamista, rakkaus-älyn energiaa, joka auttaa planeettaa ja sen asukkaita luomaan rakkauden ja älyn tasapainon ympäristöönsä. Tämä paradigman muutos tuo tietenkin mukanaan uusia elämänarvoja ja elämäntapoja kaikille Maapallon asukkaille.

Kristalli- ja indigoenergiat värähtelevät korkeammalla taajuudella kuin mihin olemme aikaisemmin tottuneet. Siksi tämän päivän lapset syntyvät korkeammin värähtelevään auraan ja kehoon.

Haluamme oppia lisää siitä, miten nämä lapset ja nuorukaiset todella toimivat. Tätä kautta voimme katsoa syvemmälle itseemme ja näin laajentaa omaa ymmärrystämme ja tietoisuuden tasoamme.

Yksi seikka, joka määrittelee kristallilasten toimintajärjestelmän, on se että heillä kaikki perinteisen seitsemän chakrakeskuksen yksilölliset ominaisuudet ovat keskittyneet tiiviisti ja kokonaisvaltaisesti yhteen erittäin voimakkaaseen keskukseen - sydämeen. Niinpä heidän olemukseensa kuuluu syvä ja suora pyrkimys totuuden löytämiseen. He ovat jatkuvasti yhteydessä intuitioonsa, samoin kuin todelliseen sisäiseen itseensä. Lisäksi heidän fyysinen olemuksensa on hyvin voimakas.

Tämä uusi kehityskulku on luonut joitakin haasteita nykyajan yhteiskunnalle. Kysymys kuuluu: Kuinka me aikuisina autamme ja ymmärrämme näitä lapsia ja samalla opimme ymmärtämään mitä meille itsellemme tapahtuu?

"Indigoaikuiset" (yleisesti ne, jotka ovat syntyneet ennen 80-luvun puoliväliä) ovat usein tunteneet, että he eivät eivät varttuessaan sopeutuneet maailmaan, joka ei ollut - eikä vieläkään ole - harmonisesti vastaava heidän oman totuutensa ja arvojensa kanssa. He tunnistavat itsessään uudet energiat, jotka ovat tullee esiin 80-luvulta lähtien, ja monet heistä ovat nyt valmiita astumaan täydesti indigo- ja kristalliolemukseen, auransa ja kehonsa rakennetta myöten.

Voit valmistautua tähän luentoon lukemalla Anni Sennovin kirjan "Kristallilapset, indigolapset ja tulevaisuuden aikuiset" (saatavana englannin- tai ruotsinkielisenä Era Nova -kirjakaupasta Helsingissä tai www.amazan.co.uk -nettikaupasta)

Berit Reaver on kotoisin Tanskasta, mutta asuu nyt Norjassa. Hän matkustaa useissa maissa luennoimassa, pitämässä Aura Mediator -kursseja, tekemässä yksityisvastaanottoja ja antamassa AuraTransformaatio™ -hoitoja.

Luento la 12.11. klo 11.30 - 13.00, tulkkina Veli Martin Keitel

  
  www.auratransformation.fi