etusivu   ohjelma   luennoitsijat   artikkelit   linkit   ilmoittaudu


Veli Martin Keitel (s.1966)
Keuruu & Glastonbury, Englanti

Opiskelin musiikkia Sibelius-Akatemiassa 80-luvun lopulla, instrumentteina piano, klassinen kitara ja laulu. Sen jälkeen aloin keskittymään enemmän tietokonegrafiikkaan, ja kävin 90-luvulla kuva- ja ääniviestintään liittyviä kursseja. Tietokoneanimaation alueella tuli menestystä useammassakin kansainvälisessä tapahtumassa.

90-luvun lopulla tulin tunnetuksi peltokuvioilmiön asiantuntijana (vuoden 2010 peltokuvioita täällä). Rakensin aiheesta laajat internet sivut otsikolla Finland's Center of Circles Information - FCCI. Vuonna 2004 tein aiheesta laajan dokumenttielokuvan "Madonreikiä pellossa", joka oli tuomariston suosikki USA:n EBE award -kilpailussa v. 2005. Peltokuviot herättivät kiinnostuksen pyhään geometriaan ja arkkityyppeihin. Vuodesta 2000 asti olen valmistanut holografisia 3-ulotteisia kuvia geometrisista kuvioista ja muista aiheista. Näitä kuvia esittelen luentojeni yhteydessä. Teen myös laulusovituksia kuoroille ja teattereille.

Pyhä geometria johdatteli esoteeriseen historiantutkimukseen, joka aluksi kohdistui lähinnä kristilliseen mytologiaan ja Ilmestyskirjaan, mutta laajeni sitten Välimeren alueen muinaiskulttuureihin. Näistä aiheista olen viimeistelemässä kirjaa, joka 2012 NYT -tapahtumassa on esillä. Olen matkustanut useita kertoja Brittein saarilla ja Egyptissä ja luennoinut Suomen lisäksi Englannissa, Ruotsissa ja Belgiassa. Luentojen lisäksi vedän lyhytkursseja, jotka liittyvät sydäntietoisuuden aktivoimiseen ja sisäisen lapsen parantamiseen. Mielestäni aikamme suuressa muutoksessa on kyse ennenkaikkea sisäisestä parantumisesta henkilökohtaisella tasolla.

Asun osan vuodesta Englannin Glastonburyssa, Graal-mytologian keskuksessa, Suomessa ollessani pääasiassa Keuruun ekokylässä.

Esitelmä: "Horus heräs Pohjolassa"

 

 
  Veli Martin Keitel
  p. 050-466 4756
  martinkeitel@gmail.com
  www.martinkeitel.net