etusivu   ohjelma   luennoitsijat   artikkelit   linkit   ilmoittaudu


Tuija Robbins

Muinainen viisaus ja egyptiläisten vihkimykset
Iisiksen suuri siunaus vuonna 2012

Kaikki maailman ikivanha tieto on kirjannut ylös maailmankaikkeuden syklisestä evoluutiosta. Ympärillämme oleva maailma on muuttumassa jokaisella ihmiselämän tasolla. Muutos on liitetty sielu-aspektiin, jumalan toiseen aspektiin, niin ihmisen, planeetan, kuin aurinkokunnankin elämässä. Planeetta-olentomme sieluaspektia kuvaa Venus. Venus on Maa-planeetan ”alter ego”, Korkeampi Minä, joka on vaikuttanut kohottavalla ja henkisyyttä suojaavalla tavalla. Puhutaan, että jopa itse ”Suuri Uhraus”, Maa-planeetan sisäinen kuningas, Sanat Kumara, sadan viiden ylhäisen hengen kanssa saapui Venukselta 18,5 milj. vuotta sitten.

Kun Etelä-Amerikan nimeämättömään vuoristoon perustettiin ensimmäinen hierarkinen keskus, IBEZin temppeli 17 milj. vuotta sitten, alkoi maaplaneetalla sisäisen henkisen veljuskunnan järjestelmällinen opetus ”Auringon Polusta” ja vapaaehtoisesta vihkimyspolusta. Muinaiset viisaat mestarit opastivat ”vihreää” ihmiskuntaa ymmärtämään aikakausien vaihteluja ja niiden sisältämiä oppeja ja testejä, joista selviydyttyä pääsi seuraavalle askelmalle. Tuosta viisaudesta on peräisin kaikki maailman uskonnot, joilla on yhtymäkohtia Aurinkoon ja ns. ylösnousemus-, tai pelastusriitteihin.

Venus oli se salainen polku, jonka kautta mysteeri-energiat virtasivat Maaplaneetalle. Egyptiläiset kutsuivat Venusta Iisis-jumalattareksi. Iisis oli kaikista voimallisin jumalista, hän ”huiputti” jopa itse korkeinta jumalaa Ra’ta ja paljasti Hänen oikean nimensä. Iisis oli myös suuri ”Vihkimyksen Tähti” Sirius. Iisiksen kumppani vihkimyspolulla oli ”Alamaailman Herra” Anubis-koira, joka hallitsee Pluton käärme-tulia ts. Kundaliini-käärmeen energioita.

Miten Venus, Sirius ja Aurinko liittyvät tähän aikakauteen mitä itse elämme? Vuonna 2012 Venus ylittää Auringon. Venus on Kauriin korkein hallitsija. Kauris on suurin vihkimysmerkeistä, jossa Pluto on tällä hetkellä.Pluto on myös lopun ja kuoleman planeetta, Anubis egyptiläisessä traditiossa muumioi kuolleet. Tarkoittaako se todella sitä, että maailma ”loppuu”, kuten maailmanlopun ennustajat meitä varoittavat hysteerisesti? Vai mikä loppuu? Vai loppuuko mikään?

 
  Tuija Robbins