etusivu   ohjelma   luennoitsijat   artikkelit   linkit   ilmoittaudu


Suzanna Viney (UK) (s.1973)

Olen saanut koulutuksen Leonard Orrilta, Rebirthing-syvähengitystekniikan kehittäjältä ja olen Ison Britannian Rebirthing-seuran jäsen. Työskentelen sekä yksityisasiakkaiden että ryhmien kanssa. Tarjoan rebirthing- ja elementtihoidon työpajoja sekä vuoden kestävän henkilökohtaisen kasvun kurssin, joka yhdistää usean brittiläisen rebirthing-ohjaajan opetukset: David ja Gill Montgomery, Clare Gabriel, Jane Okondo, Andy Portman ja transsi-tanssija Amoda Maa Jeevan. Yhdistän hengitykseen musiikkia työskennellen yhdessä ammattimuusikoiden kanssa.

Minulla on syvällinen shamanistinen tausta, olen työskennellyt meksikolaisten ja afrikkalaisten medicine-opettajien kanssa (mm. Ya'Acov Darling Khanin ja Movement Medicine - "lääkitsevä liikunta"). Olen saanut koulutuksen perhekonstellaatio-työhön ja minulla on peruskoulutus Shiatsussa, konsultoinnissa ja 3 vuoden opinnot Psyykkisten tutkimusten opistossa (College of Psychic Studies) Lontoossa. Olen lääkäriperheestä ja irlantilaisen eläinparantajan jälkeläinen. Olen myös taiteilija ja minulla on Latinalais-amerikkalaisen kulttuurin ja visuaalisen antropologian tutkinnot.

Elementit
Elementit ovat aina olleet tukeni ja suurimmat opettajani. Vanhempieni ansiosta kehitin yhteyden elementteihin lapsuudesta asti. Minulle oli siunaus, että sain asua pyhän lähteen ja metsän äärellä; sain vapaasti juosta luonnossa ja etsiä paikkaani siellä. Kotonani oli aina avotuli, joten saatoin luoda yhteyden myös tuli-elementtiin.

14-vuotiaana jätin lähteen ja tulen. Yhteyteni elementteihin hävisi, mikä aiheutti vakavia seurauksia sielulleni. 23-vuotiaana ajautuin totaaliseen kriisiin tästä erillisyydestä johtuen. Kaupungissa kukaan ei tuntenut "todellista minua", joka juoksi vapaana laakson joen rannalla. Epätoivoinen sieluni johti minut Intiaan ja Meksikoon, jossa vihkiydyin uudestaan elementteihin. V. 1997 opettajani hautasi minut maahan.. Kuulin jälleen sieluni äänen, kun mieleni hälinä antautui Maan syleilyyn.

Eletteyäni 3 vuotta lähes villinä, täysin irtautuneena menneisyydestäni, palasin Englantiin vastaanottamaan toisen vihkimyksen elementteihin. Minua ohjattiin kylpemään joka aamu kylmässä vedessä vahvistaakseni hengen ja tahdon yhdistymistä. Se oli elämäni palkitsevin kokemus ja sen johdosta ystävystyn kylmän veden kanssa päivittäin. 5 vuotta myöhemmin löysin ilma-elementin viisauden. Tietoisen jatkuvan hengityksen avulla, perhekonstellaation tukemana, aloin parantaa emotionaalisia haavojani, esivanhempieni kaikuja.

Koin rebirthing-hengityksen ensimmäisen kerran v. 2005. Kaksi vuotta myöhemmin olin suorittanut ensimmäiset kymmenen sessiota Amoda Ma Jeevanin kanssa. En voinut uskoa, kuinka oli mahdollista päästä käsiksi alitajunnan varjoihin tällä tavalla. Omissa shamanistisissa kokemuksissani lääkekasvit olivat vieneet minut tällaisiin syvyyksiin, mutta kun tajusin että saman voi tavoittaa pelkästään hengittämällä, olin todella iloinen. Rakastan kehon pyhää älykkyyttä, hengitys todella synensi kunnioitustani sen uskomatonta luontoa kohtaan.

Esitelmä: "Löydä oma luontosi"

 
  Suzanna Viney
  www.thebreathknows.com