etusivu   ohjelma   luennoitsijat   artikkelit   linkit   ilmoittaudu


Riitta-Marja Gauffin (s.1958)
Tampere

Olen koulutukseltani kasvatustieteiden maisteri (KM) pääaineenani Aikuiskasvatus (sivuaineet sosiologia ja psykologia). Tätä ”aikuiskasvattajan” olemustani kuvannee keskeisin lähestymistapani fyysisen tason elämäämme, jonka koen olevan ”Elämän oppisopimus”. Olemme täällä Maaplaneetalla elämän koulussa opiskelemassa ja kehittymässä – oppiaksemme kokemuksellisesti ymmärtämään jotakin siitä kokonaisvaltaisesta henkisestä olemuksesta, joka on todellinen olemuksemme. Olemme henkisiä olentoja kokemassa fyysistä elämää, jokainen oman sielun sopimuksemme mukaisesti.

Vuodesta 2003 lähtien olen tarjonnut erilaisia kehittämiseväitä itsetuntemukseen ja henkiseen kehittymiseen, oman toiminimeni Elämän Repun kautta. Tämä toiminta on ollut seurausta omasta henkisestä heräämisestäni. Tällä hetkellä toimintaani kuuluvat mm. kurssit, luennot, henkilökohtainen konsultointi sekä kirjalliset tulkinnat. Kurssieni aiheet liittyvät mm. sielun sopimukseen, elämäntehtävään, pyhään geometriaan, henkiseen alkemiaan, luomisvoimaamme ja työskentelyyn mm. enkelihierarkioiden edustajien kanssa. Pidän kursseja myös Tarot- ja enkeliviestikorttien käyttämisestä apuvälineenä henkisessä kasvussa ja kehittymisessä.

Osana työtäni on myös erilaisten kuvien tekeminen ja taulujen maalaaminen. Tältä alueelta ovat syntyneet myös omat Enkelin siiven kosketus-enkeliviestikorttini ja niihin liittyvä opaskirja sekä arkkienkelikorttisarja tekemieni arkkienkelimuotokuvien pohjalta. Viimeisin valmistunut työ on ollut yhteistyössä Päivi Kaskimäen kanssa tekemämme Maya-tähtikartta. Tämä Maya-tähtikartta on galaktinen kristallihologrammi Mayojen taajuuksien välisestä tähtikartasta, kuvaten planeettamme yhteyksiä galaktiseen kokonaisuuteen.

Parina viime vuonna olen tehnyt yhteistyötä Päivi Kaskimäen kanssa myös kurssien muodossa. Olemme yhdessä toteuttaneet kursseja intuitiomme kehittämisestä ja sielumuistimme aktivoimisesta, universaalista olemuksestamme sekä kurssisarjan Thoth ja 12 kristallipyramidia – Luomisvoiman avaimet. Nämä kurssit ovat antaneet minulle mahdollisuuden syventyä tutkimaan monia hyvin mielenkiintoisia sekä innostavia ihmisenä elämiseen liittyviä asioita, ilmiöitä sekä kehitysprosesseja hyvin laaja-alaisesti. Näiden kurssien myötä olen löytänyt palavan kiinnostuksen mm. kvanttifysiikkaan, astronomiaan ja astrofysiikkaan sekä erilaisten universumiamme ja maailmankaikkeuksia koskevien näkemysten tutkimiseen.

Esitelmä: Sydäntietoisuus moniulotteisessa universumissa

 
  Riitta-Marja Gauffin
  p. +358(0)40 5858 615
  RiittaMarja@elamanreppu.net
  www.elamanreppu.net
  www.enkelinsiiven-
  kosketus.com