etusivu   ohjelma   luennoitsijat   artikkelit   linkit   ilmoittaudu


Päivi Kaskimäki

MATKALLA UUTEEN - SYDÄMESI MUISTAA TIEN

Olen opiskellut yhdeksän vuoden ajan maya-kalenteria, Tzolkinia. Päivä kerrallaan olen tunnustellut sen kautta kulumassa olevan päivän energiaa ja saanut oivalluksia sen alkuperäisestä merkityksestä. Tzolkin jäi perinnöksi meille nykyihmisille Keski-Amerikan maya-intiaaneilta joiden kukoistava kulttuuri katosi nopeasti vuoden 830 jkr. tienoilla. Mistä he tulivat ja minne lähtivät, on melkoinen mysteeri edelleen.

Kuinka he ovat voineet mitata planeettojen ja taivaankappaleiden kiertoratoja täydellisen tarkasti vaikka käytössä ei ole ollut kaukoputkea tai muita mittalaitteita? Oliko heillä, kuten monella muulla muinaisella Maan sivilisaatiolla, käytössään korkeampi tietoisuus ja taitoja jotka me nykyihmiset olemme unohtaneet?
Itse näen että näin juuri asia on ja että me olemme nyt herättämässä tätä korkeaa, meissä jokaisessa aktivoituvaa tietoisuutta jälleen käyttöömme.
 
Longcount- kalenteri laskelmien perusteella on saatu tieto siitä että 21.12.2012 päättyy pitkä ja merkittävä jakso niin maya-kalenterien jaksoissa kuin ihmisen evoluutiossa. Ihmiskunta ja planeettamme Maa ovat tämän pitkän syklin päättyessä aloittamassa uutta ja hyvin merkityksellistä aikakautta.
 
Tzolkin jota seuraan, on perusmittayksikkö myös longcount- kalenterin laskelmille. 
 
Mayat jättivät meille tiedon ja ennustuksensa vuoden 2012 tapahtumista tai merkityksistä sekä kalenterinsa Tzolkinin mutta miksi heitä tuolla kaukaisella ajalla olisi voinut kiinnostaa se mitä meille jälkipolville tapahtuu?

Kultaisen kulttuurin Mayoista onkin sanottu että he olivat viimeiset profeetat Jeesuksen ajan jälkeen. Heillä oli tehtävä Maassa ja suoritettuaan sen loppuun he jättivät tiedon myös jälkipolville. Olemme nyt tietoisia siitä että aikalaiva Maa on tuleva kohtaan jossa se saavuttaa jälleen suoran yhteyden galaktiseen keskukseen.

Suora yhteys on avautumassa myös meissä ihmisissä, se mitä tapahtuu planeetallemme, tapahtuu myös meille. Kun olemme tietoisia näistä tapahtumista voimme ymmärtää kulumassa olevan ajan tapahtumia niin arjen näkövinkkelistä kuin myös maailmanlaajuisesti.
 
Olemme tulleet kohtaan jossa meidän on siis aika löytää profeetta ja opettaja itsestämme.

 
  www.paivikaskimaki.com 
  paivikaskimaki@gmail.com
  
+358-(0)40-500 0050