etusivu   ohjelma   luennoitsijat   artikkelit   linkit   ilmoittaudu


Geoff Stray

"The End of the Whorl" - Syklin päättyminen

Geoff käy läpi lukuisia visoita ja profetioita, jotka viittaavat vuoteen 2012, käyttäen tukenaan värikästä power-point diashowta. Hän selittää mistä nykyinen 2012-villitys johtuu, paneutuu ennustuksiin, visioihin, oraakkeleihin, erilaisiin kalentereihin ja teorioihin. Hän esittelee myös geologisia ja muita tieteellisiä näkökulmia, jotka kaikki vahvistavat tämän ajan merkityksellisyyttä.

Jotkin vihjeet tulevat kuolemanrajakokemuksista, mikä on kiehtova osa tätä ilmiötä ja antaa joitakin merkittäviä vihjeitä liittyen tulevaan suureen muutokseen. Geoff näyttää myös kuuluistan animaation Azteekki-intiaanien aurinkokivestä. Hänen teoriansa on, että kyseinen kivi (kuvassa) oli alunperin eräänlainen kone, jonka sisäkkäisiä kehiä pyörittämällä pystyi mittaamaan pitkiä ajanjaksoja ja niihin liittyviä korrelaatioita.

"2012: Dire Gnosis" - "vavahduttava tieto"

Toisessa esitelmässään Geoff jakaa lisää kiehtovaa tietoa muinaisista kalentereista ja ennustuksista. Hän tuo esille, että nämä viittaavat siihen, että ihmiskunnalla on menossa evoluutioharppaus.

Luennossaan Geoff tarkastelee joitakin yleisimpiä vuoteen 2012 liittyviä tuomiopäivän ennustuksia ja osoittaa, että ne perustuvat virheellisiin tietoihin ja vesittävät koko 2012-asian. Tutkimus moninaisista asioista, kuten kaaos-teoriasta, ilmakehän plasmamuodostumista, viljapeltokuvioista, UFO-kontaktikokemuksista, ESP-ilmiöistä (yliaistilliset kyvyt) jne. kaikki tukevat ajatusta massiivisesta tietoisuuden muutoksesta.

Geoff esittelee myös viimeisimmät Maya-intiaanien kirjoituksista löytyneet viittaukset vuoteen 2012. Hän antaa vihjeitä siitä, että meidän pitää sukeltaa oman psyykemme sisään puhdistamaan "vaatekomeromme" ennenkuin voimme manifestoida kultaisen aikakauden.

 
 Geoff Stray
  www.diagnosis2012.co.uk