OLETKO EARTH ANGEL?

Tämä Microsoft Excel-muodossa oleva kyselykaavake auttaa sinua selvittämään, oletko sielulliselta alkuperältäsi mahdollisesti jotain muuta kuin Maahan sidottu ihmissielu.

Kysely perustuu Doreen Virtuen kirjaan "Earth Angels". Tästä voit siirtyä Doreen Virtuen sivuille. Kirjaa voit kysellä myös Era Nova -kirjakaupasta Helsingistä. Kirjan idea on, että ihmiset voivat olla sielultaan ns. Maasielujen lisäksi viidenlaisia Earth Angeleita ("Maa-enkeleitä"): Inkarnoituneita enkeleitä, elementaaleja (luonnonhenkiä), tähti-ihmisiä (star people), walk-inejä (aikuiseen kehoon astuneita kosmisia sieluja) tai noitia/velhoja.

Kysely ei ole suoraan suomennettu kopio kirjassa olevasta kaavakkeesta. Olen lisännyt kysymyksiä, jotka edelleen perustuvat kirjassa mainittuihin kuvauksiin kustakin Earth Angel -tyypistä. Lisäksi olen sekoittanut kysymykset niin, ettet voi kaavaketta täyttäessäsi tietää mihin tyyppiin kukin kysymys liittyy. Olen myös painottanut pisteytystä niin, että ne ominaisuudet, jotka ovat erityisen tyypillisiä nimenomaan kyseiselle tyypille, tuottavat tuplasti enemmän pisteitä kuin muut kysymykset. Kaavake on käytännössä todettu hyvin toimivaksi.

Täyttääksesi kaavakkeen, tarvitset joko Microsoftin Excel -taulukkolaskentaohjelman (kuuluu Office-pakettiin) tai Open Officen vastaavan Calc-ohjelman. Täytä kysely ohjeiden mukaan, ja saat tulkinnan automaattisesti.

Klikkaa jompaa kumpaa seuraavista linkeistä hiiren oikealla nappulalla ja valitse "Tallenna kohde levylle".

Lataa kyselykaavake Excel-muodossa

Lataa kyselykaavake Open Office-muodossa

Ongelmia tiedoston avaamisessa? Tiedoston pitäisi automaattisesti avautua Calcissa (Open Office) tai Excelissä (Microsoft Office). Jos näin ei käy, etsi kansio johon tiedosto on talletettu (saat sen esim. klikkaamalla tiedoston  nimeä oikealla nappulalla selaimen "Lataukset" ikkunassa ja valitsemalla "avaa tallennuskansio"). Klikkaa sitten tiedoston nimeä hiiren oikealla nappulalla,  valitse "Avaa sovelluksessa" ja sitten oikea ohjelma (Excel tai Calc).

Paluu edelliselle sivulle

Veli Martin, 18.12.2006