JOHDANTO JOHN MIREHIEL THOTHJOHDATUSTA HENKILÖKOHTAISTA TAUSTAA

9.11. aamulla klo 3.13 Suomen aikaa koittaa astrologisesti merkittävä hetki. Täydellisen kuunpimennyksen aikana Aurinko, Kuu ja Saturnus muodostavat Maa-elementtien kolmion samaan aikaan kun Jupiter, Mars ja Chiron vastaavasti Vesi-kolmion. Yhdessä kolmiot muodostavat Daavidin tähden, joka on myös Merkabana tunnetun tähtitetraedrin kaksiulotteinen vastine.

Ajankohta on valittu maailmanlaajuiseksi rukoushetkeksi, jonka energioissa yhdistetään Valon ja Rakkauden Intentiot luomaan uutta todellisuutta Maan päälle. Harmonic Concordance (Harmoninen sopusointu, yhteensulattaminen) kuvaa polariteettien yhteensulautumista tasapainoiseksi kokonaisuudeksi; Maa-Vesi, keho-tunne, järki-intuitio, menneisyys-tulevaisuus.

Tilaisuus on jatkoa vuoden 1987 Harmoniselle Lähentymiselle (Harmonic Convergence), josta monet katsovat Muutoksen Ajan todella alkaneen. Harmoninen Sopusointu johdattaa Maan ja ihmiskunnan viimeisen yhdeksän vuoden jaksolle, matkalla kohti Maya-kalenterin päättymisvuotta 2012.

Näillä sivuilla välitän astrologi John Mirehielin perusteellisen katsauksen asiaan, ja kerron omasta henkilökohtaisesta tiestäni ja johdatuksesta kohti tätä tärkeää hetkeä, omana syntymäpäivänäni. Tähän sisältyy paljon numerologisia oivalluksia sekä perustietoa Merkabasta. Kerron myös, mistä Harmonisen Sopusoinnun "logo" on peräisin. Seuraa sivun yläreunan linkkejä tai

jatka...

Veli Martin, 28.10.2003