Avaruusolennot ja implantit

Miten sitten selittyi syntymäpäiväni kokemus? Näin hieman ennen 33. syntymäpäivääni voimakkaan unen, jossa minut vietiin vuoden 1981 kesään. Unessa esiintyi myös valtava joukko lentäviä lautasia. Minulle tarjottiin unessa jonkinlaista selitystä, mutta sen kohtaaminen pelotti minua liikaa, niinpä "pilasin" tilaisuuteni. Kuitenkin alkanut kiinnostukseni numerologiaa kohtaan sai minut muuttamaan unessa esiintyneet esineet, henkilöt ja teemat numeromuotoon. Hämmästyksekseni havaitsin, että melkein kaikki kääntyivät numeroiksi 11 ja 1 (muistaakseni 7 kappaletta kumpaakin).

(Nyt tullaan aiheeseen, joka on monille hankala ja jopa pelottava. Jos koet seuraavan kertomuksen aiheuttavan sinussa epämiellyttäviä tuntemuksia, jätä se omaan arvoosi - näitä asioita ei tarvitse käsitellä, jos eivät ne tule henkilökohtaisten kokemusten kautta ajankohtaiseksi.)

Muutaman päivän kuluttua kerroin unesta ja numeroista, erityisesti numerosta 18, kokoontumisessa Tampereella. Kerroin myös 18-vuotissyntymäpäivän korvakivusta. Tällöin eräs paikalla oleva selvänäköinen henkilö sanoi, että aurassani on oikean korvan kohdalla punainen läikkä, joka merkitsee, että siellä on implantti - siis päähäni laitettu keinotekoinen esine, istute. En meinannut ensin uskoa sitä, mutta seuraavan puolen vuoden kuluessa kolme muuta selvänäköistä ihmistä vahvisti asian.

Kävi ilmi, että implantteja olikin kaksi, ja että niiden kautta omaa etuaan palvelevat olennot pitivät minua otteessaan ja myös pääsivät vaikuttamaan ihmisiin lähelläni. Ne olivat ilmeisesti ainakin jossain määrin vaikuttaneet pahoihin masennuskausiini pitkin lapsuuttani ja nuoruuttani. Annoin lopulta luvan poistaa ne, mikä tapahtui toukokuussa 2000 ollessani toista kertaa Gotlannissa. "Operaation" suoritti juuri samainen nuori nainen, jolta ostin Triskeli-korun. Ymmärsin, että minua lapsesta asti riivanneet öiset kauhun kokemukset, joissa karmea pimeä voima imi minua mustaan onkaloon, olivat näiden olentojen tekemisiä. Arvelin myös, että lapsuuden painajaiseni hirviömäisistä lisko-olennoista liittyivät asiaan. Näitä hyökkäyksiä en ollut kokenut kovinkaan paljon täytettyäni 20, mutta alkuvuodesta 2000 ollessani Englannissa niitä tapahtui muutaman kerran. Onnistuin torjumaan hyökkäykset valovisualisoinnin avulla, mutta samassa talossa ollut 10-vuotias tyttö havaitsi hyökkääjät pelottavina pieninä pyöreäpäisinä olentoina.

Kun implantit (jotka olivat eteerisiä) oli poistettu, hyökkäykset loppuivat - eivät tosin aivan lopullisesti; ymmärtääkseni "ystäväni" ovat yrittäneet implantoida minut uudestaan. Joka tapauksessa oli ilmeistä, että korvakipuni vuonna 1984 oli johtunut joko implantin asettamisesta tai sen aktivoinnista. Kävin myös regressiohypnoosissa, ja sitä kautta avautui mahdollisuus, että korvaimplantti oli asetettu jo vuonna 1981 rukoilijasirkkamaisen pitkän olennon toimesta - en kuitenkaan pidä hypnoosimuistojani luotettavina. Hypnoosin ja monien unien perusteella isäni ja sisarukseni liittyvät vahvasti näihin kokemuksiin, mutta en halua kertoa niistä enempää ennen kuin olemme keskenämme selvittäneet asioita (tosin isäni kanssa se voi tapahtua vain mediaalisesti).

Tietoisuus tällaisten olentojen olemassaolosta, ja omasta "intiimistä" suhteestani heihin, kasvatti minussa halun asettua vahvasti "Valon joukkoihin" ja kehoittaa myös muita suojautumaan tällaisten tahojen toimilta. Olen nyt ymmärtääkseni melko perusteellisesti karistanut heidät kannoiltani, mutta odotan vielä jossain vaiheessa jonkinlaista välien selvittelyä. En tunne vihaa tai kostonhimoa; haluan ilmaista heille oma kantani ja toivon heidän ymmärtävän vastuunsa. Toivon myös, että nämä olennot voisivat valita laillani valon tien ja siten auttaa itseään. Jos sinulla on jotain tietoa tai kokemusta lisko- tai hyönteismäisistä olennoista, jotka liikkuvat sinisillä kolmion mallisilla aluksilla (tämän opin eräässä vaiheessa), saatan olla kiinnostunut.

Uskon, että kokemukseni Crabwoodin peltokuvion kanssa (2002) liittyy tähän teemaan. Peltokuviot ovat yleisestikin availleet portteja taipaleellani. Niihin on liittynyt monia synkronistisia johdatuksen kokemuksia, FCCI-sivujeni perustamisesta saakka vuonna 1997.

Merkaba

Jo vuonna 1998 törmäsin ensimmäisen kerran Merkaba-meditaatioon Englannissa käydessäni. Tuolloin pidin sitä kuitenkin vielä liian monimutkaisena asiana. Yritin kyllä opetella sitä saamani kasetin avustuksella, mutta luovutin melko nopeasti. Vuoden 2000 alussa luin Bob Frissellin kirjan "Nothing in this book is true, but it's exactly how things are", joka teki minuun suuren vaikutuksen. Siinä Drunvalo Melchizedekin Elämän kukka -opetuksille annettin suuri arvo, ja myös Merkaba-meditaatio esiteltiin. Vuonna 2001 luin Elämän kukan salaisuus I - kirjan ja pian myös toisen osan. Näiden inspiroimana aloin valmistaa kolmiulotteisia Merkaba-kuvia.

Vuoden 2001 ja 2002 alkupuolen kuluttua rankassa mutta opettavaisessa ihmissuhdekoulutuksessa, 2002 kesällä unimaailmani vilkastui ja näin useita hyvin voimakkaita unia. Kahdessa tai kolmessa näistä minua vietiin Egyptin pyramideille ja annettiin niihin liittyvää informaatiota. Sen jälkeen jouduinkin yllättäen Maya-pyramideille ja sain ymmärtää jotain Egyptin ja Mayojen pyramidien yhteisestä vaikutuksesta. Kaikkein merkittävin uni oli kuitenkin sellainen, jossa jonkinlainen opas suoritti minulle vihkimisrituaalin, jonka seurauksena siirryin tietoisesti ylemmille tasoille, muutaman portaan verran. En voi kuvaita tuota kokemusta sanoin, enkä edes itse muista muuta kuin sen, että se oli erittäin hurja kokemus. Samassa unessa minulle ilmaistiin, että olin valmis menemään Elämän kukka -kurssille opettelemaan Merkaba-meditaatiota.


Miehen Merkaba-tähtitetraedrikenttä

Osallistuin kurssille heinäkuussa. Siellä selvisi viimein myös se uni, jonka olin nähnyt ennen kuin luku 18 huudettiin pääni sisällä. Unessa olin mukana suuressa ihmisjoukossa, joka pakeni jonkin suuren uhan alta. Etenimme yhdessä rintamassa ja saavuimme jonkinlaiselle muurille, jossa oli vieri vieressä kapeita kaariportteja, jokaiselle oma. Kuljimme kukin oman porttimme läpi ja saavuimme laakealle lentokentälle. Sen perällä oli rivissä suuri määrä kimaltelevia kullan tai pronssin hohtoisia kapseleita, sopivan kokoisia yhdelle ihmiselle.

Riensin kohti omaa kapseliani. Havaitsin nyt, että vierelläni, hieman jäljessä, kulki toinen henkilö, jota vedin mukanani. En nähnyt häntä riittävän hyvin tunnistaakseni, mutta luullakseni että hän oli huomattavasti minua lyhempi naishenkilö. Kun saavuimme hohtavan "tynnyrimäisen" kapselin luo, siihen avautui sisäänkäyntiaukko. Minun piti astua askel ylöspäin, jotta pääsin aukon reunalle. Kun näin aluksen sisällön, tyrmistyin näkemästäni. Sisällä oli ohjaushytti, jonka seinät olivat täynnä monimutkaisia vipuja ja nappuloita. Minulla ei ollut aavistustakaan miten koneen saisi lähtemään liikkeelle! Juuri tässä vaiheessa ääni herätti minut.

Merkaba-meditaatiossa pyritään aktivoimaan oma valokeho visualisoimalla kehon ympärillä oleva tähtitetraedrin muotoinen energiakenttä. Tämä muoto on ns. Daavidin tähden kolmiulotteinen vastine. Meditaatiossa kehon energiakeskipiste siirretään kehon kolmannesta chakrasta, solar plexus- eli palleachakrasta neljänteen eli sydänchakraan, Kristu-tietoisuuden keskukseen. Tämä tapahtuu visualisoimalla tähtitetraedrin ympärille sen sisäänsä sulkeva kultainen pallo, joka nostetaan ylöspäin, niin että sen keskus tulee sydämen kohdalle. Tällöin tähtitetraedrin alaosa jää pallon ulkopuolelle, eräänlaiseksi "jalustaksi".

Meditaatiossa on 18 hengitystä, joista 17 ensimmäistä opetetaan kurssilla. 18. hengitys on määrä vastaanottaa intuitiivisesti oikealla hetkellä. Sen avulla Merkaba saatetaan pyörimään valonnopeudella, jolloin se muuttuu kosmiseksi kulkuneuvoksi, henkilökohtaiseksi ulottuvuuksien väliseksi avaruusalukseksi. Meditaatio ei ole aivan yksinkertainen, koska siinä täytyy samanaikaisesti keskittyä hengitystekniikkaan, geometriseen visualisointiin ja mudriin eli sormien asentoihin.

Uskon, että "tynnyrimäinen" kullanhohtoinen kapseli unessani oli juuri sydänkeskuksen tasolle aktivoitu Merkaba-keho, joka ulkopuolelta näyttää jalustalla seisovalta pyöreältä "tynnyriltä". Sen sisällä olevat monimutkaiset säätimet kuvastivat meditaation mutkikkuutta. Luku 18 tarjosi vastauksen kysymykseen, miten aluksen saisi liikkeelle; 18. hengityksen avulla. Oikea aika astua Merkabaan ja siirtyä sillä korkeammalle värähtelytasolle on viimeistään silloin, jos ja kun Maapallolla fyysisen tason myllerrykset käyvät liian rajuiksi. Siksi unen ihmisjoukko vaikutti pakenevat jotain suurta katastrofia.

Näin siis Merkaban merkitys esitettiin minulle jo silloin, kun olin 14-vuotias - vaikkei minulla tuolloin voinut olla minkäänlaista aavistusta uneni merkityksestä. Lieneekö sattumaa myöskään se, että ennen 18. hengitystä merkittävin hengitys on juuri neljästoista; sen aikana kultainen energiapallo nostetaan palleasta sydämen tasolle!

Aika

Seuraava merkittävä vaihe osui kuluvan vuoden keväälle, huhti-toukokuun vaihteeseen. Tuolloin sarja uskomattomia yhteensattumia vei minut lapsuuteni ja nuoruuteni tunnelmiin. Sain kohdata tuttuja ihmisiä menneiltä ajoilta ja sitä kautta käsitellä tunteita, joiden käsittely oli lapsuudessa jäänyt kesken. Erityisen raskas, mutta lopulta palkitseva, oli prosessi jossa käsittelin juuri 18.-19. ikävuoteni raskasta tunneprosessia. Tuskaiset tunteet olivat jääneet purkamatta, ja nyt, nimenomaan 18 vuotta myöhemmin (olen siis 36-vuotias) jouduin vielä kerran palaamaan niihin.

Tämä työskentely kesti vain muutaman viikon, ja olin minulle tarjoutuneesta kasvun mahdollisuudesta sen jälkeen hyvin kiitollinen. Opin, että en voi irroittautua omasta menneisyydestäni, enkä kieltää sitä tosiasiaa, että lapsi-minuuteni on aina osa minua. Ainoa oikea keino ratkaista menneisyyden ongelmat on puhdistaa pois niihin liittyvät tuskalliset muistot ja sitten integroida koko aiemman elämänsä eri tasot nykyiseen persoonaansa. Samalla nykyinen minuus integroituu menneeseen ja myös tulevaisuuden minuus nykyiseen. Ihmisen täytyy tulla ehyeksi kaikissa suhteissa - myös ajassa!

Tämä vaihe osui sopivasti juuri vuodelle 2003, sillä nyt ajan käsite näyttää olevan yleismaailmallisen tarkastelun kohteena. Erityisesti elokuun ajalle kohdistui suuria odotuksia aika-teemaan liittyen. Tästä olen itse kirjoittanut ja puhunut paljon, koska tutkimusmatkani Englannin peltokuvioalueelle 8. - 15.8.2003 oli ajoitettu nk. "Montaukin aika-aallon" päättymispistettä 12.8. silmällä pitäen. Kuitenkin jo 8.-9.8, kolme kuukautta ennen Harmonisen yhtenäistämisen hetkeä, väitettiin aukeavan "portin", jonka kautta oli mahdollisuus oppia yhdistämään menneisyys ja tulevaisuus nykyhetkeen.

(Voit lukea myös johtopäätöksistäni 12.8. liittyen)

Maya-kalenterin mukaan ajan kulku käy yhä tiiviimmäksi lähestyessämme vuotta 2012. Menneisyyden ja tulevaisuuden lähestyessä nykyhetkeä, ajatuksissa luomamme todellisuus tulee yhä nopeammin saamaan vastineensa fyysisessä ympäristössämme. Samalla kuin aika puristuu kasaan, painautuvat myös fyysinen ja eteerinen todellisuus yhä lähemmäs toisiaan. Ja kun ne lopulta menevät päällekkäin, siirrymme ajattomaan olotilaan, jossa menneisyyttä ja tulevaisuutta ei nykyisessä merkityksessä enää ole. Vielä tällä hetkellä useimmat meistä eivät pysty tällaista kokemusta käsittelemään muuta kuin teoreettisesti, mutta tilanne tulee pian muuttumaan - näin uskon.

666 -> 999

Haluan vielä kertoa, miten itse koen numeron 666 tärkeimmän merkityksen, sellaisena kuin se on myös oivallettavissa Triskeli-symbolissa. 666 on materian, 3-ulotteisen fyysisen maailman ja fyysisen ihmisen numero. Siihen kiinnittyminen jarruttaa henkistä kasvuamme. Sen energiaa palvelevat pelkkään materiaan ja fyysiseen teknologiaan nojautuvat ihmiset, järjestöt ja järjestelmät. Siinä mielessä sitä käyttävät ihmiset voi mieltää "petona", joka johtaa meitä väärään suuntaan. Missään nimessä itse numero ei ole paha!

Luvun symmetria (paljolti "18-avaimen" avulla) antaa meille kuitenkin mahdollisuuden nähdä se toisinpäin, siis lukuna 999. Tämä taas on henkisyyden numero, joka kuvastaa siirtymistä raskaista fyysisistä arvoista korkeavärähteisimpiin energioihin. Luvun 666 sisältämä 9 löytyy myös laskemalla yhteen 6+6+6=18, 1+8=9.

Voimme nähdä Harmonisen Sopusoinnun Daavidin tähdessä 666-kolmion (Maakolmion) ja 999-kolmion (Ilmakolmio). Siinä ne sulautuvat yhdeksi 696- tai 969- kolmioksi - näinhän ne jo voidaan Triskelin muodossa mieltää!


(eikö vain?)

Tässä siis kerroin omista kokemuksistani, jotka tavalla tai toisella liittyvät käsillä olevaan aikaan ja Harmonisen Sopusoinnun hetkeen. Kiitän kaikkia niitä ihmisiä, enkeleitä ja tapahtumia, jotka ovat auttaneet minua polullani eteenpäin. Toivon, että tällä kertomuksellani olen vähintäänkin saanut sinut ymmärtämään oman vakuuttuneisuuteni ajankohdan syvästä merkityksellisyydestä. Ja toivon myös sydämestäni, että tulet mukaan luomaan sopusointuista uutta maailmaa!

Veli Martin, 28.10.2003

paluu...