JOHDANTO JOHN MIREHIEL THOTHJOHDATUSTA HENKILÖKOHTAISTA TAUSTAA

Henkilökohtaista taustaa

Johdatus numeroihin

Vuonna 1981 koin siihenastisen elämäni mieleenpainuvimman yliluonnollisen kokemuksen, niin yksinkertainen kuin se olikin. Minut herätti keskellä yötä pääni sisällä valtavalla intensiteetillä ääneen lausuttu numero KAHDEKSANTOISTA. Olin tuolloin vasta 14-vuotias, eikä minulla ollut minkäänlaisia työkaluja käsitellä moisen kokemuksen merkitystä. Mieleeni tuli ainoastaan ajatus, että ehkä minulle tulisi 18-vuotiaana tapahtumaan jotain erityisen merkittävää. Muistin myös unen, jonka ääni keskeytti, mutta sen merkityksen opin vasta paljon myöhemmin.

18-vuotissyntymäpäivänäni vuonna 1984 heräsin pahan korvakivun kourissa. Kipu oli syvällä oikeassa korvassani, ja se paheni päivän mittaan niin, että illalla kykenin vain kieriskelemään sängyssäni. Se oli kuin pahimman laatuinen hammassärky, mutta hampaan sijasta syvällä korvassa. Lopulta päätin, että minun täytyy soittaa ambulanssi ja päästä sairaalahoitoon. Kun nostin luurin, kipu lakkasi aivan äkisti. Pian sen jälkeen jätin koko jutun mielestäni, enkä jostain syystä yrittänytkään miettiä kivun syytä. Heti tämän tapauksen jälkeen jouduin voimakkaaseen tunneprosessiin, jossa omat inhimilliset tarpeeni joutuivat ristiriitaan lapsena valitsemieni elämänperiaatteiden kanssa. Jouduin vaikeiden valintojen eteen, ja tekemäni valinnat johtivat minut muutaman vuoden sisällä vakavaan romahdukseen.

18 vuotta alkuperäisen kokemuksen jälkeen, vuonna 1999, luvun 18 arvoitus alkoi pikkuhiljaa aueta. On mielenkiintoista, että vuosilukuihin sisältyy eräänlainen hauska jekku; 81 on 18 takaperin tai ylösalaisin ja 18 + 81 (joka myös on sama takaperin tai ylösalaisin) tuottaa tulokseksi 99 - joka taas hauskasti tuottaa luvut 18 ja 81 uudestaan:

18+81=99, 9+9=18, 9x9=81

Lisäksi 99 on ylösalaisin 66, syntymävuoteni.

Merkityksellistä vuodessa -99 oli myös se, että täytin 33 vuotta, ja syntymäajastani tuleva oma numerologinen "elämäntehtävä"-numeroni on 33, jonka vasta nyt olen oivaltanut toimivan myös ylösalaisin!

9.11.1966: 9+1+1+1+9+6+6=33
9961.11.6: 9+9+6+1+1+1+6=33

Selvästikin siis luvut 11, 33, 66 ja 99 ovat kaikki koodattuina syntymäaikaani.

Mikä merkitys on luvulla 33? Se on korkein ns. mestarinumeroista 11,22 ja 33 ja siihen liittyy voimakas elämäntehtävä henkisellä saralla. Juuri vuonna 1999 uskon kokeneeni jonkinlaisen vihkimyksen tämän elämäntehtävän toteuttamiseen. En suinkaan tässä korota itseäni miksikään Messiaaksi, sillä viimeksi mainitut numerologiset asiat toteutuvat myös kaikkien muiden 9.11.1966 syntyneiden suhteen ja meitähän on tietysti vaikka kuinka paljon! Jos olet syntynyt tuona päivänä, laitapa minulle viestiä!

"Magic Basket" -peltokuvio ja Kristus

33 yhdistetään myös Kristukseen, koska väitetään Kristuksen kokeneen merkittävimmän vihkimyksensä 33-vuotiaana. Tältäkin osin oma kokemukseni täsmää. Nimittäin kesällä 1999 ns. "Magic Basket" -viljapeltokuvio Englannissa, Bishops Canningsissä Wiltshiressä johdatti minut ymmärtämään Kristuksen opetuksiin sisältyvän valtavan viisauden, joka tänä aikana on tärkeämmässä roolissa kuin koskaan aikaisemmin. (Huom. En väitä "kääntyneeni" kristityksi. kysymyksessä ei ole uskonnollinen asia; Kristuksen opetukset ovat yleismaailmallisesti merkittäviä, uskonnosta riippumatta)


Bishop's Cannings, Wiltshire, 6.8.1999

Tuo ainutlaatuinen peltokuvio joutui maanomistajan vihan ja pelon kohteeksi hyvin pian löytymisensä jälkeen. Viljelijä ajoi puimurilla kuvion aivan silpuksi, jättäen jäljelle vain tyhjän ympyrän ja siihen johtavan leikatun suoran väylän. Lopputulos oli kuin peltoon uurrettu valtava huutomerkki. Tulin paikalle ehkä puolisen tuntia tapahtuman jälkeen. Jotkut peltokuviotutkijat ja -harrastajat seisovat tien reunalla harmitellen ja manaillen maanomistajan tekemää tihutyötä. Olin itsekin pettynyt, koska olin jo nähnyt kuvion ilmasta kuvatussa videokuvassa ja ollut siitä hyvin vaikuttunut. En kuitenkaan kokenut oikeaksi kohdistaa vihaa maanomistajaan, jolla loppujen lopuksi oli oikeus tehdä omalle viljapellolleen mitä halusi.

Meitä oli seitsemän ihmisen joukko, jotka saavuimme paikalle samaan aikaan. Muut ryhmässä jakoivat oman suhtautumiseni enemmän tai vähemmän. Päätimme kaikesta huolimatta mennä kuvion "raunioille" tunnustelemaan siellä mahdollisesti vaikuttavia poikkeavia energioita. Kävellessäni puimurin jättämää "valtaväylää", mielessäni kaikuivat hieman yllättäen Jeesuksen sanat "Antakaa heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä tekevät" ja "Älkää tuomitko, jottei teitä tuomittaisi". Ymmärsin välittömästi sanojen viittaavan maanomistajaan ja hänet tuominneeseen joukkoon.

Istuessamme piirissä kuvion keskellä, saimme viestin (tai pikemmin joukosta kaksi, joilla oli selvänäköisyyden ja kanavoinnin lahja), että kuvion tarkoitus oli ollut osoittaa, että keskeistä kuvioissa ei ole niiden ulkomuoto, vaan niiden kautta langetettava energia, joka ei lainkaan kärsi viljan puimisesta. Maanomistajan asenne oli edeltä käsin tiedossa, ja hänen toimintansa tarjosi monille mahdollisuuden oppia peltokuvioiden tehtävästä ja lisäksi anteeksiannosta ja epäitsekkyydestä.

Pyysimme johdatusta maanomistajalle, jotta hänen suhtautumisensa muuttuisi ja hän oppisi arvostamaan kuvioita. Seuraavana vuonna hänen pellolleen ilmaantui kaksi kuviota vierekkäin. Tien reunalle oli jätetty kyltti, jossa toivotettiin ihmiset tervetulleeksi kuvioon ja pyydettin antamaan vapaaehtoinen lahjoitus paikalliselle (kristilliselle) seurakunnalle.


Roundway, Devizes, Wiltshire, 1999

Kuvion geometrinen tutkimus paljasti siihen koodatun geometrisen mittasuhteen 11/18. Aivan sama mittasuhde oli samalla tavoin koodattu tämän kuvion aiemmin ilmestyneeseen kaksoissisareen, niinikään seitsemänsakaraiseen kuvioon Roundwayssä, lähellä Devizes-kaupunkia. Tässä esiintyivät oma maaginen numeroni ja syntymäajastani sekä nimestäni (Veli Martin numerologisesti 11) löytyvä oma numero. Tämä nimenomainen piirre sai minut kiinnostumaan numerologiasta ja löytämään lukujen 18 ja 81 uskomattoman symmetrian. Nimittäin myös luvuilla 11 ja 18 toteutuu samantyyppinen symmetria: 11+18 = 29, 2+9 = 11, 2 x 9 = 18.

Hiljattain totesin, että sama toteutuu myös lukupareilla 12+27, 13+36, 14+45 jne. 18+81 asti. Ja nämä toimivat myös takaperin:

12+27=39 - 3+9=12 - 3x9=27 - 93=72+21
13+36=49 - 4+9=13 - 4x9=36 - 94=63+31

...

Eli toinen luvuista etenee 11:sta 18:aan ja toinen 9:n kertomataulua 18:sta 81:een. Tässä siis luku 18 kuitenkin korostuu ja ainostaan 18+81 on täysin symmetrinen myös geometrisesti. Geometrisesti katsottuna luvussa 18 voidaan muuten nähdä suora viiva ja kaksoiskierre (ajattele kahta S-kirjainta, joista toinen on peilikuvana, kietoutuneena toisiinsa). Tämä liittyy esim. DNA:n rakenteeseen ja kundaliinienergiaan, joka kaksoiskierteenä virtaa kehon suoran pystyakselin ympärillä:

Palataksemme Magic Basket -kuvioon, siinä oli 7 neljästä renkaasta muodostuvaa sakaraa yhden suuren ympyrän sisällä. Näistä saadaan toisaalta 7+4=11, toisaalta 7x4+1=29 eli lukujen 11 ja 18 summa. Kuviossa merkittäviä lukuja siis olivat ilman muuta 4 ja 7, erityisesti 7, sillä se löytyy myös muista numeroista vähennyslaskun kautta:

18-11=7
8-1=7
9-2=7

Myös paikkakunta Bishop's Cannings tuottaa numerologisesti luvun 7. Mielenkiintoista on, että sana "Bishop" on numerona 33! "Cannings" taas on 36, joka on 2 x 18.

7 on "jumalainen" numero, joka kuvastaa henkistä viisautta. Tämä sopii kuvion välittämään Kristus-energiaan.


Roundwayn (keltainen) ja Bishop's Canningsin (valkoinen) kuvioiden kaaviot päällekkäin.
Suurimmat ympyrät ovat molemmissa samankokoiset (lisätietoa).

Voit myös lukea vanhemman artikkelini numeroista 11 ja 18 (englanniksi).

Triskeli

Muutamaa päivää ennen joulua 1999 koin voimakasta synkronisuutta vieraillessani ensimmäistä kertaa Gotlannin saarella Ruotsissa. Minun oli määrä lähteä laivalla Tukholmaan seuraavana aamuna, lentääkseni sieltä Englantiin. Illalla olin hyvin väsynyt ja menin hetkeksi pitkäkseni. Välittömästi kun suljin silmäni, näin näyn geometrisesta muodosta, jossa oli kolme spiraalia kiinnittyneenä toisiinsa. Nousin ylös ja piirsin näkemäni paperille. Sommittelin siihen myös renkaan ympärille, koska se tuntui sopivalta. Muoto tuntui tutulta, vaikka en osannutkaan määritellä missä mahdollisesti olin sen nähnyt. Menin näyttämään sitä ystävälle, jonka luona majailin.

Menin sitten takaisin sänkyyn ja nukahdin. Näin unta, jossa lauloin laulua Stormy Weather: "Can't go on, every thing I had is gone. Stormy weather, just can't get my poor self together..." ("En voi jatkaa, olen menettänyt kaiken mitä omistin. Myrskyinen sää; en saa itseäni kasaan..."). Ystäväni herätti ja sanoi, etten menisi seuraavana päivänä Englantiin, koska aamun laivavuorot oli kovan myrskytuulen vuoksi peruttu.

Tällä oli ilmeisesti tarkoitus. Seuraavana päivänä meidät oli nimittäin kutsuttu käymään eräässä henkisen alan kaupassa Visbyssä (Gotlannin suurin kaupunki). Olin tavannut kaupan omistajan, japanilais-ruotsalaisen herttaisen nuoren naisen, pari päivää aikaisemmin kun pidin Visbyssä esitelmää peltokuvioista. Kaupasta löytyi pian koru, joka oli miltei täsmälleen samanlainen kuin edellisenä päivänä piirtämäni kuva:

En suinkaan ollut mennyt kauppaan mitään koruja ostamaan, mutta - kuinka ollakaan - liikkeen omistaja halusi pari tekemääni julistetta, joiden arvo oli jotakuinkin sama kuin tämän korvan. Teimme siis vaihtokaupan. En heti alkanut pitää korua, mutta sen jälkeen kun laitoin sen kaulaani joskus seuraavan vuoden keväällä, en ole riisunut sitä kuin pari kertaa (yksi kerta oli nyt, kun skannasin sen tietokoneelle tätä juttua varten!).

Korussa esiintyvä aihio on nk. "triskeli", kolmoisspiraali, joka on tärkeä symboli kelttiläisessä ja muissakin kulttuureissa. En ole vieläkään kunnolla perehtynyt symbolin merkitykseen, muuta kuin että arvelen sen kuvaavan elämän ja maailman pyhää kolminaisuutta ja ikuista kiertokulkua. Mutta käännetäänpä symboli peilikuvaksi:

Nyt voidaan kuviossa nähdä luku 666! Tai 999, ihan miten vaan. Siihen kätkeytyy siis luvun 666 kaksi olemuspuolta. Eikö olekin hassua, että minulle "toimitettiin" tämä koru juuri vuonna 1999, joka ylösalaisin on 6661? Ykkönen ei ehkä sovi kuvioon - paitsi että tämä luku tuottaa yhteissummaksi 19, nimenomaan muodossa 18+1, joka Elämän kukassakin esiintyy.

jatka...