JOHDANTO JOHN MIREHIEL THOTHJOHDATUSTA HENKILÖKOHTAISTA TAUSTAA

9.11. - NUMEROLOGIAA

Oman elämäni aikana kokemani johdatus tuntuu monilta osin valmistaneen minua tätä aikaa ja ehkä nimenomaan Harmonisen Sopusoinnun hetkeä varten. 9.11.2003 on syntymäpäiväni, jolloin täytän 37 vuotta. Päivämäärän numerologinen sisältö tuntuu voimakkaasti liittyvän minulle annettuun "maagiseen" numeroon 18, jonka uskon vahvasti liittyvän lukuun 666:

6+6+6=18
18 x 37 = 666

Lisäksi 37 = 18+19 ja 19 taas on luvun 18 geometrisesti täydennetty muoto, joka esiintyy mm. Elämän kukan geometriassa. Elämän kukka on Drunvalo Melchizedekin opetuksissa keskeinen elementti. Siihen sisältyvä viisaus johdattaa Merkaban, kaiken elollisen ympärillä olevan valokehon, tuntemiseen. Harmonisen yhtenäistämisen hetkellä myös Merkaba-käsite on keskeisesti mukana.


Elämän kukka: 18+1 kokonaista ympyrää kehän sisällä

Sunnuntaina 19.10.2003 olin autokyydissä matkalla Helsinkiin, josta minun oli määrä jatkaa toisessa kyydissä Joensuuhun pitämään esitelmää peltokuvioista ja pyhästä geometriasta ja vähän muustakin. Tarkoituksena oli myös kertoa Harmonisesta Sopusoinnusta, mutta en vielä oikein osannut päättää minkä verran painoa tälle aiheelle antaisin. Ajomatkan keskivaiheilla otin taskustani matkapuhelimeni tarkistaakseni mahdolliset viestit. Puhelimen kello näytti tuolloin 9:11. Tämä toi välittömästi mieleeni päivämäärän 9.11. (ja nyt huomaan, että päivämäärässä 19.10. on samat numerot eri järjestyksessä). Pian tämän jälkeen huomioni kiinnittyi ohi ajavan auton rekisterikilpeen, jossa oli numero 911.

Kun olin toisessa kyydissä matkalla kohti Joensuuta, kerroin marraskuun tapahtumasta ja aamuisesta synkronismin kokemuksesta. Sanoin, että numeron esiintyminen kaksi kertaa peräkkäin oli hyvä enne, mutta kolme kertaa olisi vielä parempi. Eikä kulunut varmaan edes 10 minuuttia, kun jälleen ohi ajoi auto, jonka rekisterikilvessä oli tuo sama 911! Enkä todellakaan tutki jokaisen ohikulkevan auton rekisterikilpeä. Tässä siis heti tuli se kolmas kerta, jota olin etsintäkuuluttanut hetki aikaisemmin.

Huomioni on yhä tiiviimmin kiinnittynyt rekisterinumeroihin, joissa esiintyvät numerot 111, 222 jne. Viimeisen parin viikon aikana erityisesti 777 on toistunut usein (on huomattavaa, että periaattessa vain noin joka sadannen auton rekisterinumerossa pitäisi esiintyä kolmen saman numeron sarja ja vain joka tuhannessa 777). Numero 7 sopii myös tulevaan 9.11. päivämäärään erittäin hyvin. Miksi?

Numerologiassa lasketaan yhteen luvun yksittäiset numerot, tai aakkosia vastaavat numerot - A=1, B=2 jne. - ja lopputuloksessa taas lasketaan numerot yhteen, kunnes päästään yksinumeroiseen lukuun. Siis:

9.11.2003 numerologisesti: 9+1+1+2+3=16 -> 1+6=7
9.11. on vuoden 313. päivä ja 3+1+3=7
9.11. jälkeen vuodessa on 52 päivää ja 5+2=7
9-1-1=7 (samoin kuin 18-11).

7 on henkisen viisauden, jumalallisuuden ja luomisen numero. Elämänkukan keskimmäinen aihio on "Elämän siemen", jossa on 7 ympyrää. Daavidin tähti, jossa on 6 sakaraa, sisältää myös luvun 7, kun keskusta otetaan mukaan. Kuinka ollakaan, Suomessa kuunpimennyksen ja siten Harmonisen Sopusoinnun tarkka hetki on 3:13 - vuoden 313. päivänä, jossa siis 3+1+3=7!

Sanoissa "Harmoninen" ja "Sopusointu" on kummassakin 10 kirjainta, eli niissä voidaan myös nähdä 11. Numerologisesti niistä tulee luvut 57 ja 43 eli yhteensä tasan 100 (10 x 10).

Siis ainakin omien havaintojeni perusteella totean, että Harmonisen Sopusoinnun tärkeät numerot ovat 7, 9 ja 11. Niissä yhtyvät henkisyys, viisaus, taiteellisuus, humanitäärisyys, intuitio, luovuus... Mikäpä sen sopivampaa!

Myös 24.10. sain paljon inspiraatiota viedä eteenpäin tiedottamista tapahtumasta. Pohdiskelin asiaa illalla, ja yöllä heräsin uneen, jossa voimakkaasti korostettiin kahta väriä; heleän kellertävää oranssia ja tummansinistä. Kun olin täysin hereillä, mielsin nämä heti Maan ja Veden väreiksi, joiden arvelin sopivan Harmonisen Sopusoinnun Daavidin tähteen. Tämän johdatuksen perusteella suunnittelin yllä näkyvän logon. Värit ovat toistensa vastavärit ja niiden yhteen sulautuminen symbolisoi kaikkien vastakohtien tasapainottamista.

Seuraavassa on melko paljon tekstiä, eikä kaikki siitä varsinaisesti liity Harmoniseen Sopusointuun. Se on tiivistetty kuvaus yhden henkilön polusta kohti tämän ajan huikeaa prosessia. Uskon, että monet muut ovat käyneet läpi samantyyppisiä, erikoislaatuisia vaiheita. Tätä kirjoittaessani minulle aukeni uusia asioita, ja se sisältää useita yhteyksiä toisaalla sivuillani kertomiini asiohin - joitakin linkkejä näihin olenkin laittanut.

jatka...