NEW YORK 2001

(ote kirjasta Puhuvan Puun Lapset, (c) Veli Martin Keitel 2012)

Ihmiskunta on vaipunut uneen. Unessaan ihminen on unohtanut, että kaikki on yhtä.... että minkä hyvänsä luonnon osasen rikkominen on samalla rike häntä itseään vastaan. Unohduksen tilassaan hän on luonut tuhon maailman.

Katsotaan nyt Johanneksen visiota tulevaisuudesta ja seurataan Ilmestyskirjan lukuja 9 ja 11. Näissä kuvataan merkittävää tapahtumaa, joka symbolisoi kaksinaisuuden ajan päättymistä.

Raamatun Ilmestyksen luvun 9 alussa Johannes kuvaa näkyä, jossa on hänelle tuntematon suuri kuoppa tai kuilu. Tämä liittyy neljännen sinetin ja toisen maailmansodan tapahtumiin:

R ilm 9:2 Ja hän avasi pohjattoman kuilun, ja savu nousi kuilusta, sellainen kuin mahtavan pätsin savu. Ja niin aurinko ja ilma pimentyivät kuopasta tulevasta savusta.3 Sitten savusta tulivat sirkat maan päälle. Ja niille annettiin valta, kuten skorpioneilla maassa on valta.

9:7 Sirkkojen muoto oli kuin hevosten, jotka on valmistettu taisteluun. Niiden päissä oli kruunut jostain kullan kaltaisesta, ja niiden kasvot olivat kuin ihmisen kasvot.
Johanneksen kuvaamat ”sirkat” ovat kuin sotaan valmistettuja ratsuja. Niiden päissä on kiiltävät kuomut, joiden läpi näkyvät pilotin kasvot ("kullan kaltainen" muuallakin Ilmestyskirjassa viittaa kiiltävään materiaaliin).

8 Niillä oli tukka kuin naisilla, ja niiden hampaat olivat kuin leijonan hampaat.
Koneiden perässä seuraa pitkä huntu, kuin naisen tukka (suihkumoottorin jättämä savuvana) ja niiden ammukset ovat tappavia kuin leijonan hampaat. Johanneksen aikana ei tunnettu tuliaseita. Tykin tai konekiväärin ammukset voidaan mieltää hampaiksi, jotka pureutuvat lihaan aiheuttaen vammautumisen.

9 Niillä oli rintasuojukset, jotka olivat kuin rautaa, ja niiden siipien ääni oli kuin monen hevosen taisteluun vetämien vaunujen ääni.
Metallista rakennettujen siivekkäiden koneiden lentäessä kuuluu pauhu, joka muistuttaa taisteluun käyvien hevosvaunujen ääntä. Eikö ole melko selvää, että tässä puhutaan lentokoneista?

10 Niillä oli hännät kuin skorpioneilla, ja hännän päässä oli pistimet. Niiden vallassa oli satuttaa ihmisiä viisi kuukautta.
Lentokoneiden peräsimet ovat esiin työntyviä kuin skorpionilla. Viisi kuukautta antaa vihjeen kuvatun ilmasodan kestosta. Tai ehkä tekstissä on alunperin puhuttu viidestä vuodesta – se vastaisi suurin piirtein II maailmansodan kestoa.

9:11 Ja heidän kuninkaansa oli enkeli pohjattomasta kuilusta, jonka nimi hepreaksi on Abaddon , mutta kreikaksi hänen nimensä on Apollyon.
Hyökkääjien johtaja on voima tai tuntematon henkilö, joka hallitsee näitä ilmavoimia. Hyökkääjän nimeksi esitetään ”Tuhoaja”*

”Pohjattomasta kuilusta nouseva peto" on siis lentokone.

*On mielenkiintoinen yhteensattuma, että suomenkielessä tämä voidaan ilmaista myös termillä "hävittäjä", joka samalla tarkoittaa taistelulentokonetta.

Ilmavoimien johtaja nimetään jakeessa 9:11 ja jatketaan nyt 9. kuun 11. päivään vuonna 2001... Siirrytään luvusta 9 lukuun 11.

4 Nämä ovat ne kaksi oliivipuuta ja kaksi lyhtypylvästä, jotka seisovat Maan Herran edessä.
Koska Johanneksella ei ollut sanaa kuvaamaan tornimaista rakennusta, silloin oliivipuu ja lyhtypylväs voivat hyvinkin viitata kahteen pilvenpiirtäjään. Maaöljyn arvoa ei ymmärretty ensimmäisellä vuosisadalla, Johanneksen elinaikana, samalla tavoin kuin nykyään. Arvokkain öljy hänen maailmassaan oli oliiviöljy, joka ulkoisesti muistuttaakin nykyisin öljystä valmistettavia tuotteita. Ehdotankin, että tässä kuvataan New Yorkin World Trade Centerin torneja, jotka edustivat kansainvälistä kauppaa ja öljytaloutta. Sana ”lyhtypylväs” tarkoittaa korkeaa rakennelmaa, joka valaisee: Nämä ovat ne kaksi öljyn tuottamiseen liittyvää korkeaa rakennusta, joissa on valaistut ikkunat.
”Maan Herra” tarkoittaa suurta maallista johtajaa. Kuka on se maallinen johtaja, jonka edessä nämä tornit seisoivat? Kukapa muukaan kuin USA:n tuolloinen presidentti ja hänen hallituksensa.

5 Ja jos kukaan aikoo vahingoittaa niitä, niiden suusta syöksähtää tuli joka tuhoaa niiden viholliset. Ja jos kukaan aikoo vahingoittaa heitä, hänet täytyy surmata tällä tavoin.
Siis jokainen, joka aikoo vahingoittaa joko torneja tai niiden haltijoita, joutuu tulivoimien kohteeksi.

6 Näillä on valta sulkea taivas, niin että heidän profetiansa päivinä ei sada vettä; ja heillä on valta muuttaa vedet vereksi, ja iskeä maata kaikilla vitsauksilla niin usein kuin haluavat.
Viitataanko tässä siihen, että USA:n johtajilla on valta hallita säitä, ja kenties siksi heitä vastaan on hyökättävä? Ainakin olemme nähneet, että USA:n hallitus on ottanut vallan iskeä kaikin mahdollisin asein mihin haluaa ja milloin haluaa, talloen ja muokaten itse laatimiaan lakeja tarpeen mukaan.

7 Kun he lopettavat profetiansa, peto joka nousee pohjattomasta kuilusta lähtee sotaan niitä vastaan, voittaa heidät ja tappaa heidät.
”Kun nämä johtajat vaikenevat, lentotukikohdasta nouseva peto (=lentokone) lähtee näitä torneja vastaan, on voitokas ja tappaa torneissa olevat ihmiset.”

8 Ja heidän kuolleet ruumiinsa tulevat lojumaan sen mahtavan kaupungin kaduilla, joka henkiseltä nimeltään on Sodoma ja Egypti, missä myöskin Herramme ristiinnaulittiin.
Hyökkäyksen seurauksena kuolleiden ruumiit lojuvat kaupungin kaduilla. Miten Sodoma ja Egypti voisivat viitata New Yorkiin? Kyseessä on paikan henkinen merkitys. Johannekselle kerrotaan tämän paikan edustavan Kristuksen vastaisia oppeja (joita myös Egypti edusti kulttuurin taantumisvaiheessa).

11:9 Silloin ihmiset kaikista kansoista, heimoista, kieliryhmistä ja maista näkevät heidän kuolleet ruumiinsa kolmen ja puolen päivän ajan, eivätkä anna laittaa heidän kuolleita ruumiitaan hautoihin.
Tässä Johannekselle on selvästi ilmaistu, että näitä asioita eivät katsele vain paikalliset ihmiset, vaan ihmiset kaikista kulttuureista, pitkistä matkoista. Miten tällainen olisi mahdollista ilman joukkotiedotusvälineitä? WTC-torneissa kuolleita ihmisiä näytettiin televisiossa useiden päivien ajan, eikä siis annettu heidän päästä haudan lepoon.
Onko mitään merkitystä sillä, että ilmavoimien johtaja henkilöidään jakeessa 9:11 ja 11.9. terroristi-iskun seurauksia kuvataan jakeessa 11:9? Jakeiden numerointihan perustu pelkästään kappaleiden järjestykseen, joka on saattanut moneenkin kertaan muuttua aikain saatossa. Kyseessä on vähintäänkin kiehtova synkronistisuus!

10 Ja ne, jotka asuvat Maassa, iloitsevat heidän kuolemastaan, juhlivat ja lähettävät lahjoja toisilleen, koska nämä profeetat toivat kärsimystä Maan asukkaille.
Saimme katsella uutisista, kuinka Lähi-idän ääriryhmät juhlivat voitonriemuisina yhdysvaltalaisten kärsimystä – olkoonkin, että lähetetyt kuvat osoittautuivat myöhemmin arkistomateriaaliksi, jota uutisoitiin propagandatarkoituksessa (jotta lietsottaisiin lisää kostonhimoa muslimeja kohtaan).

11 Ja kolmen ja puolen päivän jälkeen Jumalan henki laskeutui heihin, he nousivat jaloilleen, ja valtaisia pelko iski niihin, jotka heidät näkivät.
Nousivatko turmassa kuolleet henkiin? Ehkeivät sentään. Tässä sanan ”he” voidaan olettaa viittaavan amerikkalaisiin sotilaallisiin päättäjiin, jotka muutaman päivän kuluttua alkoivat toipua iskusta ja suunnitella vastatoimia – johtajansa suurten sanojen saattelemana ("Jumalan henki"). Vastaiskun laatua pelättiin ympäri maailmaa, sillä TV:n ja lehtien välityksellä ihmiset kaikkialla olivat tietoisia vastatoimien etenemisestä.

12 Ja he kuulivat kovan äänen taivaasta sanovan heille “Tulkaa tänne ylös.“ Ja he nousivat taivaaseen pilvessä, ja heidän vihollisensa näkivät heidät.
Vastaisku oli ilmahyökkäys Afganistaniin. USA:n sotilaat siis saivat komennon nousta ilmaan ja niin he tekivät, vihollisten seuratessa lentokoneiden nousemista TV:stä.

13 Samaan aikaan tuli suuri maanjäristys, ja kymmenesosa kaupungista vajosi. Seitsemän tuhatta ihmistä kuoli järistyksessä ja loput olivat peloissaan ja osoittivat kunniaa taivaan Jumalalle.

Tämä voisi tarkoittaa WTC:n tornien romahtamista, mutta miksi se kerrottaisiin tässä kohdassa, vastahyökkäyksen jälkeen? Voi olla, että asiat eivät ole aivan oikeassa järjestyksessä, mutta myöskään 7000 kuollutta ei täsmää, koska iskussa kuoli vajaat 3000. Sen sijaan eräässä Afganistaniin kohdistuneessa pommituksessa sortui suuri kerrostalo, jossa todellakin kuoli 7000 ihmistä. Hengissä selviytyneet varmaan kunnioittivat tavalla tai toisella niin taivaallista Jumalaa kuin taivaita hallitsevien ilmavoimien johtajaakin.

Nämä asiat on siis kuvattu kirjassa, joka on kirjoitettu lähes 2000 vuotta sitten. Elämme ihmeellisessä maailmassa.