etusivu esittely näytteet tilaus Väinämöisen Puhuva Puu Veli Martin

 

Atlantiksen tuho, vedenpaisumus ja Harmageddonin sota löytävät johdon-
mukaiset selityksensä huikeassa tarinassa, jonka Veli Martin Keitel rakentaa Elämänpuun geometriaan ja muinaisten kansojen viisauteen tukeutuen. Samalla aukeavat mm. pedon merkin, Graalin maljan ja vuoden 2004 Aasian tsunamin
merkitykset.

Yhdessä nämä myyttiset tarinat auttavat meitä ymmärtämään, miksi ihmiskunta on sotinut 5000 vuotta ja miksi sotimisen aika on vihdoin loppumassa. Saamme ohjeita aikamme haasteista selviämiseen, jotta voisimme edetä ihmisen evoluution seuraavaan kehitysvaiheeseen – kristustietoisuuteen.


Puhuva Puu - kokonaisuus muodostuu neljästä osasta, jotka julkaistaan kahdessa kirjassa.

Ensimmäinen kirja VÄINÄMÖISEN PUHUVA PUU sisälsi osat "Paradigman muutos" ja "Uusipuu: Tammi".

Toinen kirja PUHUVAN PUUN LAPSET sisältää osat "Puolipuu: Kuusi" ja "Täysipuu: Koivu".

Puhuvan Puun Lapset

"Puolipuu: Kuusi" esittelee nurinpäin kääntyneen dualistisen maailman historian, alkaen Atlantiksen tuhoutumisesta ja päättyen nykyaikaan. Tämä nurinpäin kasvava Elämänpuu on Kalevalassa Kuusi. Keskeisessä roolissa on Pohjolan Neito ja häntä tavoittelevat sankarit, Väinämöisen eri olemuspuolet. Sammon taonta tarkoittaa Elämänpuun rakentamista uudestaan ihmisen kokemuksessa, ihmisen tulisessa historiassa. Jo mainittujen myyttien lisäksi huomio kiinnittyy Ilmestyskirjaan ja sitä täydentävään III Ilmestykseen, joka on vastaanotettu henkimaailmasta. Mukaan tulee myös poimintoja Väli-Amerikan intiaanien, Intian ja Kreikan luomistarinoista... ja onpa yhtenä punaisena lankana myös kiehtova satu Prinsessa Ruususesta, jossa on hämmästyttäviä yhtymäkohtia Kalevalaan!

"Täysipuu: Koivu" avaa huikean näkymän ihmisen tarinan "loppuhuipentumaan" - Pohjolan ja Päivölän yhdistymiseen eli Maan ja Taivaan uuteen liittoon. Sampo valmistuu kun se asetetaan Väinämöisen valmistuneeseen veneeseen, Prinssi ja Prinsessa saavat toisensa. Tämä käy yhteen Maya-kalenterin päättymisen kanssa vuoden 2012 lopussa. Sitä ennen on kuitenkin ymmärrettävä, miksi maailmassa tapahtuu niin rajuja mullistuksia, miksi kapitalistisen maailman eli "Babylonin" on sorruttava, miksi "Harmageddonin sota" eli viikinkien "Ragnarök" on käytävä läpi... miksi Antero Vipunen on herätettävä pitkästä unestaan. Näitä mullistuksia seuraa Kultainen Aika, Kristus- tai sydäntietoisuuden aika. Mutta mitä se oikeastaan tarkoittaakaan?